2777
2789
عنوان

این پسره توی دانشگاه چشه😑

942 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من ترم 3 هستم 17 سالمه راستش من جهشی خوندم برای همین زود رفتم دانشگاه دانشگاهم اصفهانه رشتم هنر من انتقالی گرفتم و اومدم به این دانشگاه ولی یه پسره توی کلاس هست که همش اذیتم میکنه فقط با من اینجوریه یه هفته ای میشه اومدم به این دانشگاه از همون روز اول یه روز خوش برام نزاشته همش کرم میریزه حرصم و در میاره اولش سعی کردم نشون بدم برام مهم نیست ولی اینقدر حرص میده دلم میخواد بزنم توی سرش😑کل دخترای کلاسم سمت اونن همش غش و ضعف میرن براش قیافش خوبه خدایی ولی متنفرم ازش اینقدر اذیتم میکنه حتی سر کلاس اونسری خواستم برم بزنمش هیف که استاد سر کلاس بود بنظرتون چه مرگشه؟😶💔فردا هم باید باز ببینمش😑

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂

حالش خوب نیست بخدا😂یه روزی اینقدر حرصم میده میرم میزنم توی سرش بخدا😂💔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
الان چه ربطی به شهر و جهشی خوندنت داشت😂

داشت دیگه

مثلا چون کوچیکه اذیتش میکنن

و شهر خودش نیست شهر غریبه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

چیکار میکنه؟ نزنیشا زشته

میاد داخل لیوان آب میکنه میریزه روی من میاد زمین لیز میکنه با مخ خوردم زمین کلی کار میکنه حرصم و در میاره