2777
2789
واقعا راس میگین آخه بی بی چکش روژان بود خب بعد همون لحظه ک زدم  ثانیه های اول حتی خط cهم نیفتاد ...

ان شاالله فردا خبر  تیتر بتا بالاتو میای و میدی

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسلو سیاه دونه گرمیه بچه احتمال زیاد پسر میشه🤭

من سر پسرم انقدر سردی خورده بودم که نگو درسته علم پیشرفت کرده ولی بنظرم جنسیت خواست خداست تا خدا نخواد نمیشه . دچار هماتوم هم شدم که طب سنتی علتش رو سردی میدونست تو ماه سوم بارداریم یه قاشق مربا خوری پودر زنجبیل رو تو یه فنجنون آب جوش ریختم و با نبات خوردم چشمتون روز بد نبینه احساس ترشح کردم رفتم دستشویی خیلی ببخشید کاسه توالت با خون روشن پر داشت مامان انقدر ترسید فکر کرد سقط کردم گفتم نترس بابا درد ندارم که نوار بهم بده😂خیلی جانور بودم🤣

خلاصه به دکترم گفتم سونو بنویسه رفتم سونو هیچ اثری از هماتومم نبود علت خون ریزیم پاره شدن حماتوم و از بین رفتنش بود دیگه تا اخر بارداریم رو راحت گذروندم شکر خدا 

خیلی دختر دوست دارم هم من هم همسرم سعی میکنم دختر شه ولی پسرم شد دیگه خدا داده ولی الویتم دختره

ان شاالله هرچی دوست دارین خدا بهتون صحیح و سالمشو بده منم عاشق دخترم ضععف میکنم🥴امیدوارم خدا بخواد برام 

منم لبنیا خیلی میخورم تا دلت بخواد ماست و شیر 

عوارض سردی خیلی زیاده مراقب باش بارداری دردسر ساز نباشه واست انقدر ادمایی رو میشناخنم که گرمی خوردن و دختر شده ک نگو . فقط از خدا بخواه

عوارض سردی خیلی زیاده مراقب باش بارداری دردسر ساز نباشه واست انقدر ادمایی رو میشناخنم که گرمی خوردن ...

اصلا نه فقط بخاطر بارداری کلا خودمم دوست دارم روزی یه لیتر شیرو هفته یدونه از این ماست بزرگا فقط خودم میخورم 😂😂

اصلا نه فقط بخاطر بارداری کلا خودمم دوست دارم روزی یه لیتر شیرو هفته یدونه از این ماست بزرگا فقط خود ...

ان شاالله بزودی باردار میشی اونم یه دخمل ناز و خانوم که مامانشو هم تو بارداری اذیت نکنه😍🙏🙏🙏