2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ هیکشدوم.فقط زیاد یکم رنگ نیست

به رنگش ربطی نداره کمرنگتر از اینم باشه مثبته

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
از ۱۸ سیکل سنگین شده بود.ولی الان ون روزه فقط نوکش.ترشحم وسط سیکل خیلی بود الان کمه 

من دقیقا مثل شماام اون ترشحیم که میگن باردار باشی داری من ندارم ولی علائمم درست مثل شماس دعا کن منم این ماه باردار باشم 🤍

سلام دوستان 

زهرا جان اول یه تبریک بگم به شما و ان شاالله که آزمایشت مثبت تیتر بالا باشه گلم 

ممنون میشم نظرتون رو بگید 

من سیکلم 27 روزست  همیشه تخمک گذاریم رو حدود 13 یا 14 سیکلم حس میکردم اما تو سیکل آخر 14 سیکل رفتم سونو هنوز آزاد نشده بود و 16 و 17 سیکل ترشحالت خیلی زیاد و درد داشتم تو یکی ازین دو روز مطمئنم ک تخمک گذاری انجام شده . امروز 27 سیکلم هستم فردا موعدمه صبح بی بی زدم منفی شد🥴حالا با توجه به اینکه دیرتر از همیشه تخمک گذاری بوده ممکنه دیتر هم خودش رو نشون بده؟ آیا زود بی بی زدم؟

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
سلام گلم مبارکت باشه. فقط این رو یادت بمونه شیره با آب زیاد بخور من خودم الان همین کار رو میکنم چون ...

چ جالب کی میخورید ؟نشنیده بودم اثر گذاره

من دقیقا مثل شماام اون ترشحیم که میگن باردار باشی داری من ندارم ولی علائمم درست مثل شماس دعا کن منم ...

ایشالا عزیزم.سیاهدونه‌و‌عسل حتما بخورید خیلی خوبه

سلام دوستان  زهرا جان اول یه تبریک بگم به شما و ان شاالله که آزمایشت مثبت تیتر بالا باشه گلم&n ...

سلام  خیلی ممنون عزیزم ایشالا.بنظرم بزا ی روز از موعد بگذره بهتره.

سلام عزیزم ممنونم.شیره چی هست

بنظرم منظورشون شیره انگوره  سرشار از خاصیته واقعا ولی نمیدونستم برای تهوع تاثیر گذاره

بنظرم منظورشون شیره انگوره  سرشار از خاصیته واقعا ولی نمیدونستم برای تهوع تاثیر گذاره

من ک فعلا معلوم نیست حامله باشم حالت تهوع ندارم ولی خیلی خوبه ک گفتن میتونیم استفاده کنیم 

من ک فعلا معلوم نیست حامله باشم حالت تهوع ندارم ولی خیلی خوبه ک گفتن میتونیم استفاده کنیم 

هستی عزیزم نگران نباش  هر دو بی بی که خطا نمیده منم سر پسرم بی بیم همینجوری بود فرداش رفتم آز دادم بتا ۲۰۰ بود

من دو روزه معده درد هم دارم این ماه یه چیزایی رو تجربه کردم که عجیبه واسم دیروز رفلاکس هم داشتم ولی بهشون فکر نمیکنم چون ممکنه پری یهو بیاد لامصب معلوم نمیکنه

هستی عزیزم نگران نباش  هر دو بی بی که خطا نمیده منم سر پسرم بی بیم همینجوری بود فرداش رفتم آز د ...

واقعا راس میگین آخه بی بی چکش روژان بود خب بعد همون لحظه ک زدم  ثانیه های اول حتی خط cهم نیفتاد بعد دو دقیقه نگا کردم دیدم هم c افتاده هم tکم رنگ ک بعد دوسه دیگه واضح شد