2777
2789
عنوان

پریود کم و تیره...!

268 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من دیروز هفتمین روز پریودم بود و برای اولین بار از روز اول پریودم خیلی کم و تیره بود و تا همین که هشتمین روزه کمتر شده ولی قطع نشده. اینم بگم که من تنبلی دارم و با قرص دوفامد بطور مرتب پریود میشم این ماه هفتمین دوره ی مصرفم بود. لطفاً بیاین بگین که چرا این ماه اینطور شده و چرا قطع نمیشه چه کنم، همیشه من با این پریود لعنتی درگیرم قبلاً مرتب نبود الان هم مرتب شده این ماه اینجوری 😒😒😒😒

با قرص و دارو همینه کسایی که تنبلی دارن فقط با اصلاح سبک زندگیشون بهتر میشن شما شکرو هر نوع شیرینی مصنوعی حذف کن،ارد سفیدو حذف کن،روغن سالم و سبزیجات زیاد بخور ساعت خوابت درست باشه پیاده روی کن مطمئن باش نتیجه میگیری

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.