من رفتم پیش ارایشگاه گفتم هزینه شیدینگ چقدره گفت ۱میلیمنو ۵۰۰ هزار تومان انجامش داد گفت برو ۲۰ روز بعد بیا من بعد ۲۰ رفتم دوباره یک و پانصد گرفت گفت اون رفع تیرگی بوده این شیدینگه برای ترمیم بیا گفتم باشه سری سوم رفت باز یک میلیون و دویست پول گرفت جمعا چهار میلیون و ۶۰۰ هزار پول گرفت لبام قرمزی نشده من گفتم قرمز پررنگ بزن میکه شیدینگ همینه صورتی ملیح آیا شما یا اشناهاتون رفتید همینجوری شدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی دوبار ترمیم کرده؟چه عجیب . اینو نمیدونم فقط میدونم قیمت اصلیش بیشتره سمت ما اندازه سه تایی شما ...
سمت شما چقدر ترمیم میکنم مال منو اول رفتم گفتم هزینه شیدینگ چقدره گفت ۱۵۰۰ من یکو پونصد دادم بعد بیست روز رفتم گفت اون دکاژپام بوده روی لیلا طراحی انجام ندادم فقط رفع تیرگی بوده حالا شیدینگه باز یک و پونصد گرفت انجام داد دوباره گفت حالا بیست روز دیگ بیا ترمیم یعنی دفع سوم بعد بیست روز رفتم گفتم پررنگ باشه تاکید کردم گفتم اینی که هست بدرد نمیخوره پررنگ کن دیده بشه گفت پس رنگ بیشتر بکار باید ببرم ۸۰۰ هزار بیشتر بده دوباره ۲ تومن گرفت