2777
2789
عنوان

کی اینجا شیدینگ انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 96 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از میکرو راضی هستی؟ بعد یه مدت بد نمیشه؟ژل چه مارکی و چند سی سی زدی؟

اره عزیزم راضیم تقریبا یک سال و خورده ای میگذره هنوز مثه روز اولش هست 

ژل هم مارکای مختلف میزنم من سالی دو سی سی میزنم واسه همین ماندگار شده 

اودری 

تاپ کیو 

دنبی 

اینا رو زدم

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

اره عزیزم راضیم تقریبا یک سال و خورده ای میگذره هنوز مثه روز اولش هست ژل هم مارکای مختلف میزنم من سا ...

شما عکس از لب تنهات میفرستی الان ببینم چقدر مونده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یعنی دوبار ترمیم کرده؟چه عجیب . اینو نمیدونم فقط میدونم قیمت اصلیش بیشتره سمت ما اندازه سه تایی شما ...

سمت شما چقدر ترمیم می‌کنم  مال منو اول رفتم گفتم هزینه شیدینگ چقدره گفت ۱۵۰۰ من یکو پونصد دادم بعد بیست روز رفتم گفت اون دکاژپام بوده روی لیلا طراحی انجام ندادم فقط رفع تیرگی بوده حالا شیدینگه باز یک و پونصد گرفت انجام داد دوباره گفت حالا بیست روز دیگ بیا ترمیم یعنی دفع سوم بعد بیست روز رفتم گفتم پررنگ باشه تاکید کردم گفتم اینی که هست بدرد نمیخوره پررنگ کن دیده بشه گفت پس رنگ بیشتر بکار باید ببرم ۸۰۰ هزار بیشتر بده دوباره ۲ تومن گرفت