2777
2789
عنوان

شوهرم دوست دختر داشنه

1323 بازدید | 20 پست

خیلی اتفاقی فهمیدم شوهزم قبلا دوست دختر داشته پیاماشونو دیدم و ... یا به دخترا پیشنهاد میداده میرفته پی وی و ....  میدونم همه اینا برا گذشته است و به من ارتباطی نداره 

اما نمیدونم چرا ته دلم 

ی بی قراری خواستی هست

روزی که فهمیدم خیلی گریه کردم بغلم کرد گفت همش مال قبل بوده 

اما تا اسم ی دختر میاد احساس خیلی خیلی بدی بهم وارد میشه نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂همه مردا داشتنننننن تازه عاشق هم شدن و خیلی کارا هم کردن با دخترا و حقیقته

چقد سخت میگیرید خدایی

منم دوست پسر دارم و داشتم و یه چیز عادیه البته مجردما ولی عقد کرده بودم و جدا شدم که اونم دوست پسرم بود😂 

با گذشت زمان خوب میشی

نمیدونم همش میخوام خودم گول بزنم ولی واقعا حس بد دارم 

شبی خواستم ازدواج کنم خواب دیدم ی دختر میخواد کنار شوهرم بشینه به من میگه اینجا جای منه براش تعریف کردم خندید گفت دیونع چه خوابای میبینی ولی .‌.‌.

شوهر من دو روز با ی دختره حرف زد فهمید دختره درست نیست تازه الان ی مدته ب صورت اتفاقی دختره اومده تو خیابونی ک ما میشینیم سر کار😂هر روز میبینمش😁😁

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

طبیعیه.بعد یه مدت برات عادی میشه و بی خیال میشی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

اول اینکه حست طبیعیه برای همه این حس هست و نمیشه سرکوبش کرد:)ولییییی گذشته اسمش با خودشه گذشتههههههه اصلا وجود نداره حتی اینده م وجود نداره فقط لحظه حاله که مهمه:)هر باغچه ای هم بیل بزنی یه کرم تو پیدا میشه اصلا امکان نداره دختر یا پسری رابطه قبل ازدواج نداشته باشه ...بچه ک نیس شوهرتون بالغه و اینکه خییلی هم حس قشنگی بهم منتقل شد گفتی شوهرت بغلت کرده و گفته اینا مال گذشته بوده این خیلی خوبه خداروشکر کن... طرف میاد تاپیک میزنه شوهرم جلو چشمم خیانت میکنه شما ک اصلا چیزی نیس گلم ... جنبه های مثبتو ببین اون شوهرررر توعههه شوهرررر فقط مال خودته مهم اینه ک الان توووو زنش هستی

نمیدونم همش میخوام خودم گول بزنم ولی واقعا حس بد دارم  شبی خواستم ازدواج کنم خواب دیدم ی دخ ...

اکثر مردا زنی توی گذشته اشون بوده 

مهم اینه بعد از ازدواج فقط ب شما توجه کنه و شما رو دوست داشته باشه ک اگه اینجوره دیگه ب گذشته و ب این خواب فکر نکن

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم