2777
2789

سلام بچه ها من اوایل بارداریمه ۵ هفته و ۳ روزمه . هنوز خبر بارداریمو به کسی جز شوهرم و دوستم که دکتره نگفتم . دوست دارم تا ۳ ۴ ماهگی نگم به کسی ، مادرم اگه بفهمه به همه میگه😂😍 و راه دورم هست ، مادرشوهرمم ازونایی که خیلی نگران میشه برا همین قصد دارم ۳ ۴ ماهگی که از سلامتش مطمئن نشدم به کسی نگم (اخه چند ماه پیش هم یه سقط داشتم). 

شماها کی گفتین ؟ بنظرتون دیر بفهمن ناراحت میشن؟ 

راستی من با چند تا از دوستام خیلی در ارتباطم چجوری ازونا قایم کنم؟😬

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است☘️

کار خوبی میکنی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 خدا نگهش داره

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع بنظرم به هیچکس نگو منکه گفتم پشیمون شدم از بس بعضیا آه کشیدن بارداریم پوچ شد

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

از علائمت بگو و اینکه کی تست زدی و اینا

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

خانواده خودم ميدونند. ودیگر هیچکس تا غربالگری دوم نمیگم

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
ارع بنظرم به هیچکس نگو منکه گفتم پشیمون شدم از بس بعضیا آه کشیدن بارداریم پوچ شد

اره هم ممکنه چشم کنن ، هم اگه بفهمن و خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد تحمل حرفاشونو ندارم

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است☘️