2777
2789
عنوان

پریودی در بارداری

247 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ، میخواستم بپرسم کسی بوده دو روز خونریزی کامل داشته باشه بعد بفهمه بارداره؟ ممنون میشم اگر تجربه ای داشتید بگید خیلی فکرم رو درگیر کرده

بله ممکنه ولی احتمالش خیلی کمه

بی بی چک استفاده کن

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانومی بود همین جا قبل پری بی چک هاش هاله داشت بعد که پری اومده بود وبعد سه روز تموم شده بود،میگفتن حالت تهوع اینا داشتن دوباره بی بی زده بود باز هاله انداخته بود و فتن ازمایش دادن خدا روشکر مثبت بود،تایپک شون فک کنم برا یه ماه قبل بود اونجا هم خیلی ها تجربه مشابه داشتن،امکان داره ولی خوب با یه درصد خیلی کم،ان شالله که شما باردار هستی

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
یه خانومی بود همین جا قبل پری بی چک هاش هاله داشت بعد که پری اومده بود وبعد سه روز تموم شده بود،میگف ...

ممنونم از لطفتون ، آخه انقدر خوندم گیج شدم دیگه گفتم خودم اینجا بپرسم ببینم کسی تجربه مشابه داره یا نه

بعضیا هم نوشته بودن خارج رحمی و اینا که خیلی ترسیدم

هنوز وقت نکردم برم دنبال بی بی چک

انشاالله امشب بتونم میرم میخرم

یه خانومی بود همین جا قبل پری بی چک هاش هاله داشت بعد که پری اومده بود وبعد سه روز تموم شده بود،میگف ...

کاش این خانم ک میگید و پیدا میکردم می پرسیدم اوضاعشون چطور هست

ممنونم از لطفتون ، آخه انقدر خوندم گیج شدم دیگه گفتم خودم اینجا بپرسم ببینم کسی تجربه مشابه داره یا ...

من تجربه خارج رحمی دارم ای پی کورنه هم بودم یعنی یک نوع نادر از خارج رحمی که بچه انتهای لوله بود وچسپیده به رحم ،یعنی هم تو رحم بود هم لوله ،خارج رحمی درد ش خیلی زیاده ،درد پریودی نیست یه درد بد آزار دهنده اگه تجربه بارداری داشته باشی خیلی راحت قابل تشخیصه اصلا مثل بارداری نیست ،من شهرستان هستم لک بینی هم نداشتم ولی از رو علایمم مطمین بودم این بارداری خارج رحمیه،شهر خودمون کلی دکتر رفتم همه میگفتن اشتباه میکنی زوده تهران که اومدم شش هفته ویه روز بود جنین ضربان قلب منظم داشت ،منظورم اینه به خودت استرس وارد نکن .

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
من تجربه خارج رحمی دارم ای پی کورنه هم بودم یعنی یک نوع نادر از خارج رحمی که بچه انتهای لوله بود وچس ...

ممنونم از دلگرمی و محبتت ، میشه بگی علائمت چی بود؟ کجاهات درد میکرد؟ بی بی چکت مثبت شد فهمیدی بارداری یا از رو پریود نشدن؟