2777
2789

سلام خانوما، کسی بوده تو ۳۷ هفته زایمان طبیعی داشته باشه؟؟؟ البته من هیچ مشکل یا دردی ندارم. هنوز وقت زایمانم نرسیده. ولی چون بچه iugr هست، یعنی محدودیت رشد داره و خوب رشد نمیکنه. دکتر گفت بیستم که ۳۷ هفته میشم بیام که با آمپول فشار زایمان کنم. خیلی استرس دارم، آخه گفت ممکنه پیشرفت نکنی یا هرمشکلی پیش بیاد و در آخر مجبور به سزارین شیم😢 اگه کسی تجربه‌ای داشته ممنون میشم بیاد بگه و اینکه توروخدا تو این ایام خییییلی برام دعا کنید که زایمان راحتی داشته باشم. 

چرا همون اول سزارین نمیکنه؟؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول سزارین کن 🥺

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
چرا همون اول سزارین نمیکنه؟؟؟

نمیدونم، تو شهرمون کلا یه بیمارستان هست. که اونم تا جون به لب نشی سزارین نمیکنن. البته من چون شرایطش رو داشتم از اول دلم میخواست زایمانم طبیعی باشه. ولی حالا با این وضع خیلی نگرانم

انشالله زایمان اسونی داشته باشیزایمان با امپول فشار یکم سخته... ولی روند زایمان رو خیلی سریع پیش میبره...

نگران چیزایی که دکتر گفته هم نباش... لین اتفاقا ممکنه برا هرکسی پیش بیاد 

بیمارستانهای دولتی چون براشون مقدور نیست از اول سزار کنن میزارن مراحل طبیعی رو طی کنی اگه جواب نداد بعد کنن،نگران نباش چیزی نیس احتمالن همون سزارین بشی آخه طبیعی بعید می‌دونم زیر چهل هفته بشه که

گلم منم سی و هفت هفته زایمان کردم یا آمپول فشار بدون درد قبلی . من فشارم خیلی بالا رفته بود. سعی کن هر روز نوک سینتو از روی لباس ماساژ بدی چون باعث میشه رحم راحت تر دهانش باز شه. از چند روز قبل تاریخ زایمانت هر روز این کارو کن . توکل به خدا ان شالله که زایمان راحتی داشته باشی. یادت بود موقع زایمان منو دعا کن مشکل مالیمون حل شه

وای ن اینکارو نکنی دور از جون مرگو ب چشم میبینی

من دوهفته پیش زایمان کردم هفته ۴۰ رسیده بودم و هیچ دردی نداشتم دهانه رحمم ۱ سانت بود معاینه ک کردن کیسه ابم پاره شد بعد امپول فشار زدن 8 ساعت درد کشیدم ولی نتونستم طبیعی زایمان کنم اخر سز شدم. تا درد نداری نزن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

گلم منم سی و هفت هفته زایمان کردم یا آمپول فشار بدون درد قبلی . من فشارم خیلی بالا رفته بود. سعی کن ...

عزیزم علائم فشار بالا چیه من خیلی استرس فشار بالا رفتنو دارم😥😥

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرستی؟🥺🙏
نمیدونم، تو شهرمون کلا یه بیمارستان هست. که اونم تا جون به لب نشی سزارین نمیکنن. البته من چون شرایطش ...

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم علائم فشار بالا چیه من خیلی استرس فشار بالا رفتنو دارم😥😥

من که هیچ علایمی نداشتم برا چکاب رفتم پیش دکترم بعد دیدم به منشیو میگه ی دستگاه فشار دیگه بیارین چک کنم با چند تا چک کرد و هی پرسید سر درد و سنگینی سر نداری گفتم نه. تا فشارم رو هفده بود. تا دو ماه بعد زایمان هم فشارم بالا بود. منی که همیشه فشارم ده و یازده بود