2777
2789

من و یکی همدیگرو خیلی دوست داشتیم

من بچه معمولی بودم اون بچه پولدار بود

همیشه وقتی تو کودکی بهم میگفت داریم میریم مارماریس،تایلند،دبی و... تو هم بیا و من با مظلومیت جواب میدادم اونجا ها کجاست 

چون رنگ سفر خارجی رو ندیده بودم 

یا پوشش اونا در حد لاکچریا بود

یادمه وقتی ۱۰ سالم بود و بهم یه شکلات تعارف کرد نمیدونستم اون شکلاتو چجوری باید بخورم چون شکلات ها رو از فرانسه سفارش داده بود باباش و بسته بندیش با شکلات های ما خیلی فرق میکرد

یا از نظر درسی چون اون کلاس های تقویتی و قلمچی میرفت ازش کمک میگرفتم 

همیشه قلک هاش پر پول بود و من با حسرت اینکه چرا قلک هام ۴ ساله پر نشده نگاه میکردم

وقتی ۱۵ سالش بود باباش گفت براش حساب باز کردم هر چی از سود باغچه بدست میاد میریزم حسابش

اون موقع ما حتی ۲۰ میلیون تو بانک نداشتیم این تنها پسرش ۷۰۰ میلیون هر سال از سود باغچه میرف حسابش

ولی خوب همدیگرو خیلی دوست داشتیم چون تمام بچگی مونو با هم گذروندیم

ولی الان که بزرگ شده باباش بهش یکم دست و بال داده 

خیلی مغرور شده انگار دوست داره با یه دختر در حد خودشون باشه و نامزدی کنه

و گویا خودش میخواست پا پیش بزاره ولی به دلیل اختلاف طبقاتی منصرف میشن

چند روز پیش ازش تو یه کتابی میخواستم کمک بگیرم قبلا خیلی کمکم میکرد ولی خیلی سرد جوابمو داد و منم مجبور شدم بگم بلدم ممنون 

کاش هیچ وقت اختلاف طبقاتی نبود

برام خیلی سخته که منو(کسی هستم براش که از بچگی صمیمی ترین فرد براش بودم تمام راز هاشو به من میگفت و..)ولی الان برام خیلی سخته که منو به پول فروخت 

و تنها انتقامی که از دستم برمیاد اینه که دکتر بشم از این کشور برم 💔

خدا ❤

🥺💔

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو فکر میکنی واسه پول و اختلاف طبقاتی سرد شده

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
بنظرم سنی ندارین اگه زیر۲۰سالین از یه پسر۲۰ساله چه انتظاری داری خدایی،تو الکی شاخ وبرگ دادی به ماجر ...

نه اون ۲۳ سالشه 

آخه عزیزم آدم یجوری میشه یهو از صمیمیت بیاد سرد بشه

خدا ❤

عنوانت رو اشتباه نوشتی

"چقدر سخته پول رو به آدما ترجیح دادن"

منظورت این بود فکر کنم

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان اکثر پسرا دنبال پولن

خواستگار منم با وجود اینکه من براش بهترین بودم

اما رفت با کسی که دختره چندتا خونه به اسمش بود

هر روز سفر خارجه ست

باباش موقعیت دار

اما دختره خودش هیچ

ولی خواستگار من رفت التماسش

معیار هیچکس عشق و شخصیت نیست

فقط پول و موقعیت اجتماعی

زیبا بودن هم تاثیر نداره

یه دختره آشنامون هیچ هنری نداشت

نه اهل درس

نه خانه داری

ظاهرش هم پایین تر از متوسط

اما به خاطر باباش و پول

بهترین پسر باهاش ازدواج کرد

دکترای حقوق

خوشتیپ

با اخلاق

جنتلمن

آرام

و در مقابل دختره مطیع

در مقابل یه دختره بود معلم

بسیار زیبا و خودساخته

دانشجو دکترا

باباش بنا بود ولی خانواده سالم و بی حاشیه

شوهر کرد یه کارمن از یه خانواده ضعیف

پسره منگه و صرع هم داره

به همون وکیله مجردی گفتن اینو بگیر

گفتش سطح مون یکی نیست

برای مردها پول خیلی مهمه

و اینکه با یه خانواده موقعیت دار ازدواج کنن

بخصوص وقتی خودشونم پولدار باشن

دهنش سرویس  ول کن بابا پس عشق نبوده بینتون وگرنه به پول نمیفروختت🤦‍♀️

بعضیا انگار تازه به دوران رسیده هستن تمام فکر و ذهن شون اینه چطور اون پول رو بیشتر کنم 

اینم فک کنم میخواد یه زن پولدار بگیره با هم پولاشون بیشتر کنن

به قول شما شاید عشق نبود💔

خدا ❤