2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیااااید لطفا همگی

970 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من بچه دومم رو باردارم و هفته دهم هستم 

هنوز جنسیت رو نمی دونم از خدا می خوام فقط سالم باشه حالا هرچی خیره 

ان‌ شاءالله به حق مهربونی خدا بچه های تک تک تون سالم باشن  

هیییییچ تست زنانه و خانگی و سنتی تعیین جنسیت رو قبول ندارم چون خودم یه تنه سر بچه اولم همه رو نقض کردم!

لاغر شدم گفتن پسره، عاشق ترشی و گوجه سبز و لواشک و.. بودم گفتن پسره.. زرنگ و فرز بودم گفتن پسره.. پوست و موهام خوب شده بود و اصلا ورم نداشتم گفتن پسره.. خلاصه بچه ام دختر بود و همه اش به نظرم چرته این چیزا 

حالا دیشب خاله ام می گفت همه ی این حرفا بیخوده و اونم سر هر بچه یه جور بوده و همه بهش اشتباه می گفتن 

می گفت فقط یه چیز بهش ثابت شده 

اونم اینکه مادر شوهرش بهش گفته اگه زیر دلت داغ بود پسره‌ اگه سرد بود دختر.  می گفت مادرشوهرم ۱۵ تا بچه آورده و از روی تجربه خودش می گفت و خاله ام هم سر ۳ تا بچه اش امتحان کرده و درست بوده‌ . 

می گفت مثلا خودم گرمم بود عرق داشتم اما دست می زدم زیر دلم یخ بود و دختر داشتم 

حالا بیاید تستش‌ کنیم ببینم اینم چرته یا درسته 

صرفا از روی کنجکاوی😁

فقط دقت کنید روی شکم نه هاااا 

زیر زیر شکم 

بالای ... زیر ناف و شکم 

خصوصا اونایی که جنسیت رو می دونید بگید درسته یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من عاديه😱

٥ هفته

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
من فقط میدونم سر پسر ادم خیلی گرمشه

برامن برعکس بود دخترم گرمم بود برا پسرم لرز داشتم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

استاتر علاےم بچه اولت رو گفتی همه رو دارم و مامانم گفت دختره واقعا هم دختره چون همه میدونن ویار  ترشی و شوری برای دختره دیگه.

الانم دست زدم داغه داغه شاید بخاطر اینه زیر پتو هستم

در طول روز امتحان میکنم

زهد ریایی،جهل مقدس...

برای من با دمای دستم یکیه نمیدونم 😂😂

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
گرم بودن و سرد بودن منظورتون نیست  صرفا زیر شکم

من همیشه خدا زیر شکمم یخ یخه یکیش دختر شد واین یکی پسر اصلا به این چیزها نیست بستگی به بدن آدمها داره برا هر کس یه جوره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن