2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 4455 بازدید | 48 پست
اون چهارتای اولی سوپربلیچ هستن فکر کنم ، کی انجام دادید شما؟

شهریور انجام دادم‌. ببین رنگ سفید خز هم دیدم که مثل مقوا هست . اما اگه کامپوزیتی و جایی که داری میذاری درست درمون باشه اصلا سفید زشت و غیر طبیعی نیس و کلااااا هم کامپوزیت کمتر میشه رنگش و از اون خالصی سفید در میاد 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
نه یکی از اشناهامون انجام داده اونم سفیده توی عکس ی مقدار تیره تر شده و اینکه بعد از پولیش به رنگ او ...

ایمپلنت با کامپوزیت چه فرقی داره؟

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم به نظر منم خیلی سفید نذار چون غیرطبیعی میشع bl2 یا ۳ خوبه

به احتمال زیاد bl3 رو انتخاب کنم ان شاء الله فقط فعلا میتونی فک بالام رو انجام بدم شاید اگر خدا بخواد چند روز دیگه یا تا عید پایین هم انجام بدم ولی‌ توی این مدت بالا صاف و سفید باشن پایین دندون های خودم یکم غیر طبیعی به نظر میان از این میترسم

به احتمال زیاد bl3 رو انتخاب کنم ان شاء الله فقط فعلا میتونی فک بالام رو انجام بدم شاید اگر خدا بخوا ...

انشالله میشه و میتونی انجام بدی

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
ایمپلنت با کامپوزیت چه فرقی داره؟

تا اونجایی که اطلاع دارم ایمپلنت مثل پیچ وارد لثه میشه ی دندون مجزا هست و دندون اصلی رو میکشن فکر کنم بعدش کامپوزیت نه تراش میخواد خیلی نه دردسر داره روی دندون خودمون انجام میدن

شهریور انجام دادم‌. ببین رنگ سفید خز هم دیدم که مثل مقوا هست . اما اگه کامپوزیتی و جایی که داری میذا ...

کجا انجام دادید؟

اره قبول دارم جنس کامپوزیت و پزشک خیلی موثرن بعضیارو دیدم انگار ادامس شیک چسبوندن به دندوناشون

تا اونجایی که اطلاع دارم ایمپلنت مثل پیچ وارد لثه میشه ی دندون مجزا هست و دندون اصلی رو میکشن فکر کن ...

ممنون عزیزم از توضیحت

برای دندون هاییکه خیلی بهم ریخته باشن هم کامپوزیت جواب میده؟

کجا انجام دادید؟ اره قبول دارم جنس کامپوزیت و پزشک خیلی موثرن بعضیارو دیدم انگار ادامس شیک چسبوندن ...

دقیقا یا مثلا فکشون میاد جلو . من مشهد انجام دادم . و اتفاقا منم مثل شما اصلا نمیخواستم سفید بذارم و میخواستم طبیعی بذارم . اما هم دوستم اصرار کرد هم خود پزشکم راهنمایی کرد . به هر حال فقط سال اول که نیس که با پولیش جواب بده . چند سال تو دهنه و رنگ عوض میکنه کمی . الان من چندتاش رو روکش سوپر بلیچ گذاشتم اونا کاملاااا مثل سرامیک و روز اول هس اما کامپوزیتا یکم عوض شده که خودم میفهمم 

ممنون عزیزم از توضیحت برای دندون هاییکه خیلی بهم ریخته باشن هم کامپوزیت جواب میده؟

سلامت باشید ، بله فکر کنم شما اصلا پیج دکتر های دندانپزشکی رو سرچ کنید توی اینستاگرام قبل و بعد دندان های افراد رو ببینید متوجه میشید

دقیقا یا مثلا فکشون میاد جلو . من مشهد انجام دادم . و اتفاقا منم مثل شما اصلا نمیخواستم سفید بذارم و ...

اخه ببینید بنده الان قصد ندارم فک بالا و پایین رو باهم انجام بدم فعلا فقط ان شاء الله میخوام بالارو انجام بدم بعدش چند روز دیگه یا تا عید پایین هم انجام بدم ان شاء الله ، توی این مدت اگر دندون های فک بالاییم سفید و صاف باشن ولی دندون های فک پایینیم مثل اونا نباشم یکم ضایع هست

اخه ببینید بنده الان قصد ندارم فک بالا و پایین رو باهم انجام بدم فعلا فقط ان شاء الله میخوام بالارو ...

اره اتفاقا بالاتر هم نوشتم . اگه برات مهم نیس که همون طبیعی وگرنه هر دو تا صبر کن با هم .

اسی جهت اینکه ببینی و الکی دلتو نبرم به سمت سوپر بلیچ و بعد بگی وای زیاد سفید بود . اینه و من راضی ا ...

پیج دکترتون رو میدید بی زحمت ولی خوب انجام دادن مبارکتون باشه

اره اتفاقا بالاتر هم نوشتم . اگه برات مهم نیس که همون طبیعی وگرنه هر دو تا صبر کن با هم .

فعلا انجام میدم تا اگر شد چند روز دیگه ببینم تونستم میرم پایین رو هم انجام میدم