2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399870590]سوره حضرت یوسف رو ۱۰آیه اولشو با زعفران و گلاب روی کاغذ بنویس بنداز گردنت[/QUOTEاز ...

مجرد بودم یه خانم که سرکتاب باز میکرد گفت بنویس برا خواهرت تا نوشتم ازدواج کرد بعدشم برا خودم نوشتم خودم به اون سرعت نه ولی تقریبا به موقع ازدواج کردم

اگه از نظر اعتقادی و مذهبی بخوای برو حرم امام رضا سر مزار حاج آقا نخودکی. من تعریف خیییییلی زیاد شنیدم.

ولی اگه به این چیزا اعتقاد نداری به دوست و آشنا و خونواده با شوخی و خنده و این چیزا سر بحث و باز کن و  اعلام کن که دوست داری ازدواج کنی و اگه مورد خوبی پیدا بشه چرا نه. من اینجوری هم دیدم جواب بگیرن.

من یه فامیلمون اگه به خودش برسه قشنگه ولی نمیرسه چون انگیزه نداره ۳۲ سالشه و خونه داره ماشین نداره کار هم نداره و موقت میره ولی اگه یه عشق بیاد تو زندگیش میدونم صد درصد میره سر کار و تلاش میکنه

اگه از نظر اعتقادی و مذهبی بخوای برو حرم امام رضا سر مزار حاج آقا نخودکی. من تعریف خیییییلی زیاد شنی ...

منم خواستگارم اومد ولی دیگه پیداش نشد سرمزار  نخودکی خودم رفتم بعد دوباره برگشتن!جالبه نیومدنشون بی دلیل بوده! البته بعد سالها رفتم حرم گفتن حیاطو بزرگ کردن مزار ایشونم رفته و معلوم نیس دقیق کجاس