به نظر شما کامپوزیت رنگ b1 رو انجام بدم یا bl3 ، در نظر داشته باشید که فعلا فقط میخوام فک بالارو انجام بدم ان شاء الله تا عید فک پایین رو هم انجام میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دندونام نامرتب هستن و خیلی دلم میخواد درست کنم ولی نمیدونم چیکار کنم
تو سن ۳۰ به بالا میگن دیگه ارتودنسی فایده نداره،درسته؟
فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !
درد نداره کامپوزیت؟ من دندونام نامرتب هستن و خیلی دلم میخواد درست کنم ولی نمیدونم چیکار کنم تو سن ...
سلام درد نداره ، ارتودنسی دندونارو تقریبا صاف میکنه و دندون های اصلی خودتونن فقط مزیتش اینه از نظر من ولی کامپوزیت هم صاف هست هم سفید به رنگ دلخواهتون هم اینکه جلوه خوبی میده
اخه بی یک هم از همین الان خیلی سیاهه چه برسه به اینکه باهاش چیزی هم بخوره ادم
نه یکی از اشناهامون انجام داده اونم سفیده توی عکس ی مقدار تیره تر شده و اینکه بعد از پولیش به رنگ اولیه برمیگرده و با مراقبت رنگ نمیگیره زیاد مثلا چایی و قهوه اینارو باید کم مصرف کنیم منم که اصلا چایی خور نیستم
سلام درد نداره ، ارتودنسی دندونارو تقریبا صاف میکنه و دندون های اصلی خودتونن فقط مزیتش اینه از نظر م ...
ممنون عزیزم
به نظر منم خیلی سفید نذار چون غیرطبیعی میشع
bl2 یا ۳ خوبه
فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !