2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

4444 بازدید | 48 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

به نظر شما کامپوزیت رنگ b1 رو انجام بدم یا bl3 ، در نظر داشته باشید که فعلا فقط میخوام فک بالارو انجام بدم ان شاء الله تا عید فک پایین رو هم انجام میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ گندمی هستی سفیدترین و برندار 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
سفید تریننننن رنگ‌. چون کامپوزیت رنگ‌میگیره و از سفیدی در میاد 

نه اونا دیگه خیلی غیر طبیعی هستن این برند IPS سرامیکی هست رنگ پذیریش خیلی کمه هر 6 ماه یک بار میشه پولیش کرد دندان رو که به رنگ اولیه برگرده

نه اونا دیگه خیلی غیر طبیعی هستن این برند IPS سرامیکی هست رنگ پذیریش خیلی کمه هر 6 ماه یک بار میشه پ ...

تک دندون هم کامپوزیت میکنن؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍