2777
2789

میخوام قرص لاغری لیپوسیکس بلک بگیرم

کسی ندیده اسنفاده نکرده 

نمیدونه چجوریه

بگیرم نگیرم

اخه نمیتونم رژیمم نگه دارم همش میترکونم

عیدم عقدمه اینجور بگذره نمیتونم کم کنم😭😭😭

نمیدونم قرصش چیه اما اکثر این قرصای لاغری و چاقی توشون مواد داره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا فرصت فایده ندارن نخور زیاد ورزش کن روز ۴۵دقیقه جوری ک ازت عرق بریزه من برای آزمون عملی تربیت بدنی فرهنگیان تو یه ماه ۸کیلوکم کردم 

😦جنبه داشته باشین برای هرچیزی نینی یار رو تگ نکنید✋

قرص نخور برای لاغری ، وعده غذایی که میخوای بخوری چند قسمت کن تو روز بخور ، وسط غذا مایعات نخور ،نوشابه ، سس و فست فود و رو هم حذف کن +ورزش ، حتما لاغر میشی

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

شما مرتب برو پیاده روی و دو نرم هر روز ۴۵ دقیقه پیاده روی و ۱۵ دقیقه دو نرم برو  و یه برنامه خوب که خیلی سخت نباشه بزار مهم اینه که حال خوبی پیدا کنی 

نه اینکه صرفا وزن زیادی از دست بدی چهرتون خراب شه و حتی دچار مشکل بشی بعدشم زود برگرده 

تا میتونی با ورزش رژیم لاغر شو ،من نمیدونم این قرصی که گفتی چه عوارضی داره ولی یکی از دوستانمون قرص لاغری خورده الان بیماری لاعلاج گرفته دکتر تشخیص داده عوارض اون قرص لاغری بوده.

بخدا فرصت فایده ندارن نخور زیاد ورزش کن روز ۴۵دقیقه جوری ک ازت عرق بریزه من برای آزمون عملی تربیت بد ...

باشگاه میرم یه روز درمیون دوساعت باشگاه کار میکنم

روزایی هم که باشگاه نمیرم نیم ساعت یه ساعت پیاده روی میکنم

اما وقتی رژیمم میشکنم انگار فایده نداره

نخور  فایده نداره  اثرگذار هم باشه کلی عوارض داره  اراده داشته باش برو باشگاه برنا ...

میرم باشگاه اما وقتی رژیمم نمیتونم نگه دارم که فایده نداره

من تا عید مگه چقد میتونم کم کنم

سحر جان من‌قرص اسلیم مکس خوردم که همه میگن عوارض نداره

الان احساس میکنم باد دارم‌

دیگه گفتم‌غلط بکنم‌از این آشغالا بخورم

شما بزرگ ترین انگیزه رو داری 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒