2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از غصه...اطرافیانم خیلی بهم فشار میارن که بچم پسر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4529 بازدید | 53 پست

عزیزم کامل میفهمت من دقیقا دوماه پیش شرایط شما رو داشتم شوهرم اصلا براش جنسیت مهم نیست منم یه دختر دارم،رفتم برا ان تی گفت به احتمال زیاد دختره،منم به هیچکس نگفتم گفتم معلوم نیست رفتم آنومالی گفت پسره،اصلا ان تی دقیق نیست،بعدشم برات مهم نباشه فقط از خدا سلامتشو بخواه،بخدا من یکساله درگیر بارداری بودم داغون شدم دیگه فقط از خدا بارداری خواستم جنسیت اصلا برام مهم نبود فقط خدا باید بخاد،رژیم هم همش الکیه

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس پرسید بگو دوتا خواهر بهترن برای هم همدم میشن اگه قسمت شد درآینده خدا بهمون پسرهم میده

بخدا من همیشه هم دارم میگم دوس ندارم دخترم تنها باشه باید خواهر داشته باشه 

ولی دقم دادن بخدا

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

خدا یک عقلی به اطرافیانت بده یک پولی هم به من.

کلا چشمی که از ظاهر فراتر نره مثل عصر حجر هنوز دنبال جنسیت میگرده بدون توجه به انسان بودن اون بچه خدا از این آدمها نمی‌گذره تو هم اصلا برات مهم نباشه هر چی خدا بهت داده مخصوصا که ناخواسته بوده مطمئن باش بهترین بوده......

اضطراب و فشار اطرافیان الان مستقیما روی جنین اثر میزاره خواهش میکنم به خودت رحم نمیکنی به اون بچه رحم کن که داره در وجود تو شکل میگیره و از وجود تو تغذیه می‌کنه هم روحی هم جسمی.کوچکترین اضطرابی تو بارداری روی بچه و خلق و خوی اون اثر داره.سلامتی و آرامش بچه و خودت رو به حرف های مفت و بی پایه و اساس یک مشت از خدا بیخبر نفروش خواهشاً🙏🙏

عزیزم ازاین به بعدهرکی گفت بگودعای من وهمسررتون اسم ببرین فقط سالم وصالح باشه دخترپسری نداره واسه مامهم نیست گرچه اگرخدابخواددخترباشه که دخترم خواهرمیخوادتنهانباشه وهمسرم سالم باشه دفعه بعدپسرولی درهرصورت سالم وصالح وایندشون عاقبت بخیرباشه مهمه

بخدا من همیشه هم دارم میگم دوس ندارم دخترم تنها باشه باید خواهر داشته باشه  ولی دقم دادن بخ ...

حس خیلی بدیه عزیزم 

بنظرم هرآدم دوست داره هردوش رو داشته باشه نمیشه یکیش رو ارجعیت داد امیدوارم سالم باشن همیشه 

چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱
خانواده شوهر یا خانواده خودتون ؟

خداروشکر خانواده شوهرم اصلا براشون مهم نیس

بیشتر طرف خودمه 

مخصوصا پدر مادرم

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

ببین اسی در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نه

مامان من اولین بچه ش دختر بوده

همه بهش فشار میاوردن که یه بچه کمه

دومی دختر شد

همه گفتن چرا پسر نیست

سومی پسر شد

گفتن پسرت داداش نداره

گفتم مگه من مرده باشم ک باز مامانم بچه بیاره

بخدا مامانم ماه ها بیمار بود خودم پرستاریشو می کردم

مامان و بابام قبلا پسر دوست بودن اما الان میگن دختر دلسوز پدر و مادره

میگن کاش چندتاااا دختر داشتیم دختر نور خونه س

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             
ینی طرفای شما هم برخوردشون بااین موضوع اینطوریه  یا فقط ماییم؟

من دختر دوم بودم بابام حتی نگاه مادرم نکرد مامانم میگه بش گفتم حق نداری بیای طرفش حالا ک دختر نمیحوای اونم پشیمون شده از رفتارش بعد ممم دو تا برادرام اومدن الان هم از دستشون عاصیه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اتفاقا منم همين امشب كلي ناراحت شدم زن داداشم سه تا پسر داره من يه دختر زير يك سال كه عاشقشم. ولي د ...

وای خانواده شوهر من عاشق دخترن 

دوتا خواهرشوهرام پسر دارن دختر ندارن همیشه میگن هرکی دختر نداره ای خوار خوار خواره

خداروشکر خانواده شوهرم اصلا براشون مهم نیس بیشتر طرف خودمه  مخصوصا پدر مادرم

فک کن یکی از آشناهای ما یه دختر داشت بعد دو قلو باردار شد

باز دوتاش دختر بود

خانواده پسره خوشحال شدن و حرفی از پسر نزدن و کلیییی هوای عروس رو داشتن

بعد فک کن خانواده دختره با دخترشون دعوا و قطع رابطه کردن😐

زایمانم کرد بهش سر نزدن

گیانم 💚 فیدای 🤍 ایرانم❤                                                   هر کجا مرز کشیدند بیا پل بزنیم🥲🥰🤍🫂                    وطن ای مادر غم دیده ام ، وطن جانِ به لب رسیده ام ، وطن دردت به جانم💔🩹🫂                             
وای خانواده شوهر من عاشق دخترن  دوتا خواهرشوهرام پسر دارن دختر ندارن همیشه میگن هرکی دختر ندار ...

كاش خانواده ي شوهر ميگفتن😔خانواده شوهرم مشكلي با جنسيت ندارن زن داداشم و ابجيم هر كدوم سه تا پسر دارن ديوونم كردن هي زن داداشم جلوم ميگه خداروشكر دختر ندارم يا مسخره فلاني ميكنه كه دختر داره يا ميگه اشكال نداره انشأالله بعدي پسره ابجيمم بدترش😔من ناراحت نيستم دخترمم دوس دارم هميشه هم بهشون ميگم من دوس دارم چهارتا دختر بيارم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه