2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از غصه...اطرافیانم خیلی بهم فشار میارن که بچم پسر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4528 بازدید | 53 پست
اسی لطفا برا خواهرم دعا کن به زودی باردار بشه خداوند یه دختر سالم و صالح بهش بده ممنون

الهی به حق این لحظه ای که دلم شکسته جیگرم خون شده دامن همه منتظرا سبز بشه 

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

یه بنده خدایی ۶ تا دختر داشته خیلی ناراحت بوده در حدی که وقتی دخترانش به دنیا میومدن چون خوشش نمیومده براشون اسمای مسخره انتخاب می کرده و همش پسر پسر می کرده تا اینکه صاحب دو تا پسر شده الان پسرانش بزرگ شدن شرف نداشتن براش معتاد شدن کارتن خواب شدن هزار تا بلا سرش میارن پولاشو میدزدن از دست شون آرزوی مرگ می کنه الان همون دخترا ازش نگهداری می کنن و واااااقعااا خدمتش می کنن

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شدیدا حالت رو درک میکنم.من دختر اولم هشت ماه بود فهمیدم 2ماه باردارم.جلوگیری داشتم باقرص و درد پریودی هم داشتم وخیلیم سرحال بودم اصلا به بارداری فک نمیکردم.همشمیگفتم دخترم بزرگ شد برم دکتر واسه تعیین جنسیت و پسر میخاستم.چون شوهرمم تک پسره.ولی خب خدا دختر دومم رو بهم هدیه داد.بماند که چقد کفر گفتم و ناشکری کردم.جالب اینه هیچکس هیچی نگفت همه گفتن اتفاقا دوتا دختر دوتاخواهر خیلی خوبه حتی شوهرمم حرفی نزد بلکه خوشحال بود ولی من دیوونه شده بودم افسرده شده بودم چون هم امادگی برا بارداری نداشتم.هم زایمان اولم طبیعی و افتضاح بود.شرایط مالی.کمک نداشتم تو بارداری هام و بچه داری.دختر اولم هم دوماه زودتر دنیااومده بود و خیلی ریز بود.مردم بزرگش کردم تازه جون گرفته بود.همش میگفتم نمیخامش دوسش ندارم.حتی توماه سوم گفتن سندروم داون داره اونم شدید.ذره ای ناراحت نشدم میگفتم خوبه ازشرش خلاص میشم.البته که امینوسنتز کردم و سالم بود.الان دنیااومده.یک سال و یک ماهشه.قلب منه.جون منه.آخ نمیدونی من نفسم براش میره و میاد.به چشماش نگاه میکنم شرمنده میشم از طرز فکر احمقانم.خیلیم واسمون روزی اورده.اسمم ماشین دراومده.از بابتش چهل تومن وام دادن بهمون.و.....خدایا شکرت.

اطرافیانت که بیشعورن هیچ 

ولی من نمیدونم چرا انقدر حرف اونا برات مهمه که تو فشاری بخاطرشون! 

عزیز من اینکه میگن مردم سردرد خودشون براشون مهم تر از مرگ دیگراانه (دور از جونتون) عین حقیقته 

حالا فکر کن ببین عکس العمل دیگران برای جنسیت بچه تو باید برات مهم باشه یا نه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

و یه چیز دیگه زایمانم قرار بر طبیعی بود چون هیچ بیمارستانی قبول نمیکرد و زایمان اولم هم طبیعی بود.ولی دقیقه 90سونو اخر دخترم بریچ بود و سرش بالابود.چون وزنش حدود چهارکیلو بود نچرخید و سزارین شدم😊سزارین اجباری.بیمه هم تعلق گرفت.یعنی خدا همه جوره بامن راه اومد.تاپیک قبلت رو خوندم که گفتی سزارین بعد طبیعی.بله من سزارین شدم.اونم چون بچه بریچ بود.

بنظرم بچه هم جنس واسه خوده بچه ها خیلی بهتره.این ما پدرمادراییم که دلمون میخاد از هردوجنس داشته باشیم.ولی بچه ها با هم جنس خودشون خوش ترن.دخترای من بااینکه فاصله سنی کمی دارن ولی همبازی خیلی خوبی هستن.و باهم مشغولن.