2777
2789
عنوان

عمل بینی

516 بازدید | 63 پست

خانوما کسی بوده ک با بچه کوچیک و شیرخوار دماغشو عمل کرده باشه؟سخته عایا؟ادم اذیت میشه؟؟یکم از تجربه های عمل بگید برام

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
اره بدون بچه اذبت میشه آدم با بچه اصلا عمل نکن بزار یکم بزرگتر ک شد بعد

افتاده تو سرم عمل کنم نمیدونم چرا:/

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم پسرم ی سال و نیمش بود 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
وای انقد خوبه عمل کنی البته اگ خیلی بینیت ضایع باشه 😶

خیلی ضایه نیس ولی عمل کنم خیلی بهتر میشه خیلیییی

من عمل کردم پسرم ی سال و نیمش بود 

اذیت نشدی؟من بچم ماه دیگه میشع ی سالش هی میگم برم دکتر و این کاراش بکنم تا وقت عمل بده بهم چند ماه طول میکشه بازم دو دلم

خب اگ ضایع نیست تغییر نمیکنی فقط سختی میکشی حداقل تا ی هفته اگ خوبه به نظرم عمل نکن 

میگم ک عمل کنم خیلی بهتر میشه هم بینیم هم قیافه خودم...اخه خواهرم بینیش بصورت نچرال عملیه و کوچیکه کلن مدلش همینجور بوده اونوقت من انگار خدا حوصلش زیاد نکشیده وقت بذاره برام:/

اذیت نشدی؟من بچم ماه دیگه میشع ی سالش هی میگم برم دکتر و این کاراش بکنم تا وقت عمل بده بهم چند ماه ط ...

ن اصلا اذیت نشدم 

صبح رفتم عمل 

عصر هم مرخص شدم 

قبلش هم خوراکی های مورد علاقه پسرم خریدم 

گوشیمو هم رمزش رو برداشتم گذاشتم خونه ک براش فیلم بزارن نگاه کنه 

برای شیر دادن هم دکتر بیهوشی گفت مشکلی نداره میتونی رفتی خونه شیر بدی بهش 

بعد هم بچه چون میبینه چیزی روی بینیت هست خودش فاصله میگیره بگی دکتر بودم چسب زده 

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
منم میخوام عمل کنم ولی میترسم بمیرم

وا چرا بمیری؟من خواهرشوهرم پارسال عمل کرد و نصف فامیلای شوهرم عمل کردن همه هم حالشون خوبه

فاز مثبت داشته باش

زیاد سختی بکشی ی هفته گچ بینی ک برداشته شه راحت میشی 

من یکی دوساله یکیم سه ساله دارم میخوام عمل کنم انشالله به خیر بگذره

انشالله