2777
2789
عنوان

تجربه ی من از جداییم ❤❤❤❤❤

437 بازدید | 21 پست

سلام خانوما گفتم تجربم رو از جدایی بگم اوایلش که جدا شده بودم دچار افسردگیه حاد شده بودم( ۶ ماه) احساس پوچی میکردم داغون حتی موهامو شونه نمیکردم پشیمونم بودم گفتم برگردم پیششوهرم حتی یه موقع هایی ختی به خودکشی فکر میکردم .

خلاصه لحظات سختی بود .

تو این دوران خیلی احتیاج به کمک دارید خودتون نمیفهمید فکر میکنید سالمید اما نیستید باور کنید نیستید برید پیش مشاوره .

الان خیلی خوبم به گذشتم نگاه میکنم نمیدونم چرا به خودکشی فکر کردم الان که حالم خوبه فهمیدم که چقدر بیمار بودم و خودم خبر نداشتم نمیدونستم احتیاج به مشاور دارم اینقدر افسرده بودم به مشاور فکر نمیکردم .

الان قدر همه چیو میدونم .

این پست صرفا کمک به خانومایی هست که تازه جدا شدن و نمیدونن باید برن مشاوره و فکر میکنن سالمن .

جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین جوری ام. هنوز نتونستم کامل ازش عبور کنم. احساس میکنم همه جا هست. همش داره نگام میکنه. همش میگم کاش براش مهم بود. کاش دوسم داشت کاش بهم اهمیت میداد. کاش باهاش حرف میزدم همه چیو توضیح میدادم. همش دارم بهش فکر میکنم😭 خسته شدم

فکر کنم تو هم باید بری دکتر عجیبه  😂😂😂😂 من ۶ ماه از زندگیم رفت تا خوب شدم

من واقعا به یه ورم نبودش😂😂دو سه بار بهش اخطار دادم ادم نشد سیکشو زدم🤦🏼‍♀️😂 

وکیلمم میگف تو چرا انقدر خوشحالی واقعا 

از پله ها بالا رفتنی بشکن میزدم میگفتم اقای سلطانی اااخ جون تموم شد 😂اونم میخندید

باشه، توخوبی😏
منم جدا بشم جشن میگیرم الان اون طلاق نمیده اذیتم اگه طلاق بگیرم یه فامیلو شیرینی میدم

والا همه همینو میگن میگم نکنه من مشکل داشتم 😂😂😂😂

شایدم من غیر طبیعم 

من واقعا به یه ورم نبودش😂😂دو سه بار بهش اخطار دادم ادم نشد سیکشو زدم🤦🏼‍♀️😂  وکیلمم میگف ت ...

ببین فکر کنم از اون دخترای شاد و پر انرژی هستی کاش منم اون موقع روحیه تو رو داشتم اما الان منم بشکن میزنم 😂😂

عای تروخدا برو تاپیک فکنم(از یکی خوشم میومد ولی..)رو بخون فکنم عنوانش این بود اره بگو چیکار کنم حال ...

الان خودندم تو الان دقیقا همون ۶ ماه دوره ای که من هستم رو توش قرار داری .

ببین فقط راه درمانیش گذر زمان و این که بری کلاس و سر کار و خودتو مشغول کنی راهش همینه .

گذر زمان رو یادت باشه ۶ ماه .

ممکنه برگرده اما برنگرد مردا همینن .