2777
2789
عنوان

مردای عوضی

576 بازدید | 68 پست

چرا مردا انقد بدن؟

هرچی بهش بگم همش میکوبه تو سرم. گفتم دوست دارم دکترا بگیرم بعد بریم سر خونه زندگیمون هی به من میگه تو دنبال کاغذی. تو موقعیتای مختلف هی میگه از اون کاغذا که دنبالشی. تیکه میندازه. هی به من میگه فلانی (یه ادم معروف) الگو توئه. صدبار گفتم اون الگوی من نیست. بهش میگم اینجوری نکن با من اینجوری حرف نزن

همش من رو مقصر میدونه. حتی اگه خودش اشتباه کنه میگه من مقصرم. من کاری کردم که اون اینجوری عصبی بشه.😐😐😐 خسته شدم بخدا از دستش. تنها اخلاق بدش همینه وگرنه همه چیزش خوبه

وقتی این حرفارو میزنه تو ب کتفت بگیر  جوری وانمود کن ک ذره ای برات مهم نیس 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

همه مردا بد نیستن

همه مردا مث هم نیستن

همه زنا فرشته نیستن

همه زنا هم مث هم نیستن

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر تحصیل کرده هستین.

چه عنوان زشتی استفاده کردین.

یک نفر رو به همه تعمیم میدین؟!!!

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

بخدا خیلی سعی میکنم خودم رو کنترل کنم ولی پررو شده. همش من رو مقصر میدونه. بخدا تو هیج دعوایی نشده تاحالا قبول کنه مقصر بوده. همیشه مقصر منم

اتفاقا وقتی حرفی برات مهمه و روانتو بهم میریزه نباید به کتفت بگیری.باید بفهمونی که ناراحت شدی حتی اگه بخاد اون لج کنه.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
اعصابش خرده

متوجه شدم  اما......

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
بخدا خیلی سعی میکنم خودم رو کنترل کنم ولی پررو شده. همش من رو مقصر میدونه. بخدا تو هیج دعوایی نشده ت ...

خب اون میدونه عصبی میشی تکرار میکنه نباید نقطه ضعف نشونش بدی 

وقتی تکرار کرد کاملا ریلکس ب حرفش بخند و چیزی نگو یا باشوخی جواب بده. جبهه نگیر 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!