2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8500259/%d8%a7%db%8c-%d9%88%db%8c-%d8%a7%d9%81-ivf-%db%b1%db%b4%db%b0%db%b1-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86

این تاپیک و بخون

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

اصلا به تست خونگی چه مثبت چ منفی اهمیت نده.. 

مطمئنا بهت گفتن کی بری تست بنا بدی..و چند روز بعد تکرار کنی ببینی بالا رفته یا نه..   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
دکتر گفت روز هفده انتقالم برم آزمایش ولی من امروز بی بی چک زدم که میشه روز چهاردهم

همه استرس الکیه..  روز تعیین شده برو آزمایش

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اونقدر گریه کردم اونقدر ناراحتم که خس میکنم میخوام سکته کنم از ناراحتی

من اصلا تست خونگی نزدم. سعی کن آروم باشی و این چند روز بگذرونی

دکتر گفت روز هفده انتقالم برم آزمایش ولی من امروز بی بی چک زدم که میشه روز چهاردهم

ببین عزیزم من توی مطب دکتر تو سالن انتظار با بیمارا که صحبت می‌کردم اکثرا کسایی که بیخیالی طی کرده بودن نتیجه ی بهتری گرفته بودن 

البته کاملا درک میکنم صبر نداشته باشی ولی به خودت تلقین کن که شد شد نشد نشد...  اینجوری اون تایم رو میتونی به صبوری بگذرونی 

این 3 روز نه بی بی چک بزن نه هیچی خودتو سرگرم کن بیخیال باش بعد برو آزمایش انشالله هرچی خیره پیش بیاد انشالله خدای بزرگ جبران این همه اذیت که شدی یه بچه ی صالح و سالم بده بهت باعث افتخارت بشه سرتو ببره بالا 

میشه بپرسم موقع پانکچر چندتا تخمک داشتید و چندتا تبدیل به جنین شد؟