2777
2789
نوالا فقط پاپ اسمیردادم وحدود۲۰مدل انتی بیوتیک مختلف خوردم تاحدودا یک ماه خوب شدم دوبارع برگشت

شما برو کشت ترشحات واژن بده . تو ازمایشگاه ازمایش میکنن نوع باکتریو میگن انتی بیوتیک حساس بهشم میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .‌خونریزی پریودی ‌ اینا چیه میخورید ؟  به منم گفتن خوردم تا نزدیک ۵۰ روز لک بینی و پر ...

عزیزم یه سوال ازت داشتم . خونریزیت بعد مصرف بومادران چجوری بود؟یه توضیحی میدی. چون واسه من کم و حالت لختس بیشتر

حالا اگه خیلی اذیتت نکنه قابل تحمله یه جوری

عزیزم منم دقیق الان مثل شماهستم.بومادران برای عفونت خوردم لکه بینی دارم وخیلی ترسیدم.خارش ناحیه تناسلی هم دارم.من خودم میدونم سیستم دفاعی بدنم ضعیفه.وسه روزه دارم کپسول پاورفیت وبایولکترا میخورم.عنبر نساهم دود میدم.تست قند بدید اگه قندتون بالا باشه روند درمان مثل من طول میکشه.کپسول واژینال لاکتوواژ شبی یک استفاده کنید ولاکتوفم روزی دوتا.مترونیدازول روزی دوتا.اینا رو دکتر برام تجویز کرده.عنبر نسا رو حتمأ سمت ناحیه تناسلی دود کنید دامن بپوشید

عزیزم منم دقیق الان مثل شماهستم.بومادران برای عفونت خوردم لکه بینی دارم وخیلی ترسیدم.خارش ناحیه تناس ...

بومادران موجب خونریزی میشه طبیعیه.خارشتم مال عفونته اگه علائم دیگه عفونتم داری. بهتر شدی بگو