2777
2789
عنوان

چرا باید از گناه کبیره دوری کنیم

382 بازدید | 21 پست

چرا باید از گناهان خصوصا گناه کبیره دوری کنیم درحالی که خداوند همه گناهان را درصورت پشیمانی واقعی می بخشد یعنی گناه کنیم بعد بخاطر وجدانمون واقعا پشیمان میشیم بعد نجات

عزیزم اگه بخوای دقت کنی اکثر گناهان کبیره برای سلامت بدن و روان خطر دارن 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گناه کنیم خب 

از اول گناه نکنیم😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

چون باعث سیاهی روح

افسردگی میشه 

حال آدم با خودش بد میشه

تا زمانی که گناه نمی کنی حالت بهتره 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

هرگناه یسری آثار و آسیب ها داره خدا گناه رو میبخشه ولی شاید اون آسیب کاملا از بین نره 

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 

در اصل چیزی که به عنوان گناه کبیره هست برا خودمون ضرر داره مثلا همین غیبت و حسادت از لحاظ متافیزیک و فرکانس انسان رو در سطح فرکانس حیوانی قرارمیده یا خیلی مثال ها هست که تحقیق کنید به نتیجه خوبی می سید من میتونم فقط با اطمینان بگم که تو دین اسلام هیچ چیزی بدون دلیل حرام یا ترد نشده

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بله درسته خداوند تمام گناهان رو با توبه ی واقعی میبخشه .

اما به همه کس هم توفیق توبه نمیدهینی اگه گناه رو به این نیت بکنی که کیف و حالشو ببری بعد توبه میکنی که نمیشه.

توبه هم خودش شرایطی داره 

بعدم ادم نمیدونه تا کی زندس ,شاید در لحظه ی ارتکاب گناه مردی ,

شایدم انقدر گناه برات عادی بشه که اصلا فکرشم نکنی داری چبکار میکنی ,

گناهای کبیره روح آدمو نابود میکننن و دل رو سنگ میکنن ،مثل باتلاق  میمونن و توشون غرق میشیم و هی از خدا دورتر و دورتر میشیم و و دیگه وجدان و دل پاک قبل رو  رو نداریم که بخوایم پشیمون بشیم و توبه کنیم