2777
2789
عنوان

لطفا بیاید شوهرم اصصلا نمیزاره ار خونه درام،بهش گفتم بزار نفس بکشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 79 پست
از همیشه اینجوری بود،صحبت کردم دلیلای بی معنی میاره

بهتره به یک روانشناس مراجعه کنید برای حل مشکلتون.

اول با همسرت با آرامش صحبت کن و بگو داری اذیت میشی و میبُری و ازش میخوای وقت بذاره و باهات بیاد مشاوره.

امیدوارم خیلی زود حل شه مشکلتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره به یک روانشناس مراجعه کنید برای حل مشکلتون. اول با همسرت با آرامش صحبت کن و بگو داری اذیت میش ...

مممنونم عزیزدلم 

مرسی بابت راهنماییتون 

"هَرکی نارَع چی تُونی  ذوقِش وِ چینَع؟!"

به نظر من یه مدت به حرفش گوش کن هر چی گفت رو حرفش چیزی نگو بعدش با زبون نرم و بدون دعوا مثلا هفته یه بار بگو بریم بیرون ، با این کار به تدریج درست میشه ولی اگه نشد جدی تر برخورد کن بذار بفهمه این مسئله خیلی مهمه برات ولی در کل باید صبور باشی تا حل بشه

یعنی چی اینکار برق بگیره و بمیره خوبه ؟😐😐😐اخرش چی شد

نه برقه قوی که خشکش کنه مثل شوکر

هیچی هنوز با هم هستن سن بالان الان دیگه مرده۵۹ایناس زنشم ۵۰

هنوزم جرات نمیکنه جایی بره مگه خود تن لشش باشه اونم‌میرن بیرون میگه چرا ب اون مرده نگاه کردی چرا اون پسره بهت نگاه کرد هردفه میرن جایی داستان درست میکنه اینم میگه اصلا نخواستم

شماها چطور ادمی هسین طرف اونده میگه شوهرم دوسم داره و فلان شما میگین طلاق براتون متاسفم ادمایی مثل ش ...

ن عزیزم آدمایی مثل توعن ک فکر میکنن با سازگاری با ی آدم مشکل دار خیلی آدم خوب و بسازی ان . طلاق صرفا منظورم اینه ک مجبور نبوده تحمل کنه . خب شوهرش دوستش داره ک داره . کسی ک یکیو دوست داشته باشه زجرش می‌ده و نمیزاره بره بیرون؟ در ضمن هر کسی دیدگاه خودشو داره و البته تو آدم احمقی هستی ک طلاق و خراب شدن جامعه میدونی 

منم همین فکرو میکنم  میگم چکار کنم چجور باهاش حرف بزنم قاااانع شه

جدی باش بحث رو به خانواده ها برسون 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

چند ساله ازدواج کردین؟ تنها نمی‌ذاره ؟ یا با مامانت و کسی می‌ذاره بری بیرون ؟

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

حرف حق زدی دلیل نمیشه چون ناراحت شده تو کوتاه بیای  مگه زندونی هستی که نمیزاره بری بیرون.بد دل نیست؟

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫