2777
2789
عنوان

لطفا بیاید شوهرم اصصلا نمیزاره ار خونه درام،بهش گفتم بزار نفس بکشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم

عقدم و به دلایلی با خانواده شوهرم زندگی میکنم ۹ ماهه عقدیم چن ماه هم نامزد بودیم

خیلی دوسم داره میدونم تو خونه بهم اهمیت میده،ولی اصن نمیزاره بیرون رو ببینم مگ چجوری بشه

"هَرکی نارَع چی تُونی  ذوقِش وِ چینَع؟!"

بعضی از مردا همنیجورین و بد دل هستن

یکی از اقوام دور ما وقتی میرفت سر کار به درشون سیم برق وصل میکرد اگه زنش خواست بره بیرون برقش بگیره بیچاره اونی ک میومد دست میزد ب درشون 😂لای درم کاغذ میذاشت در بازشه کاغذ بیوفته بفهمه یکککککک موذی بود 

دلیل این کارش چیه؟ چرا نمیذاره بیرون بری؟ صحبت کردی باهاش؟ چی گفته؟ از کِی اینطوری شده؟

از همیشه اینجوری بود،صحبت کردم دلیلای بی معنی میاره

نمیدونم چرا همینجور بود از اول برادر شوهرم از شوهرم بزرگتره جاریم گف شوهر منم همین بوده اوایل الان ...

بنظرم اصلا نبتید کوتاه بیای اگه بخواد اینجور محدودت کنه دیگه از پسش بر نمیای بعدا 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
بد دل نیست ولی نمیزاره برم بیرون؟ 😂 تناقض داره حرفت . مگه اسیری ک نری بیرون 

خب میگم یعنی جایی مثثلااااا بعضی وقتا بریم نمیگ که چادر بپوش یا آرایش نکن ولی بیرون نمیرم هیچ

بنظرم اصلا نبتید کوتاه بیای اگه بخواد اینجور محدودت کنه دیگه از پسش بر نمیای بعدا 

منم همین فکرو میکنم 

میگم چکار کنم چجور باهاش حرف بزنم قاااانع شه