2777
2789
عنوان

گره های توی زندگی

1066 بازدید | 28 پست

سلام 

من ۳۰ سالمه سالهاست تو کارم و ازدواجم گره هست خیلی رو مسائل مربوط به عزت نفس و خودشناسی و اینا هم کار کردم خیلی دعا و نذر و چله و توسل خیلی با خدا حرف زدم تو اجتماع هم بودم و هستم هدف گذاری و برنامه هم دارم و یا وجود شرایطی که توشم سعی میکنم انجام بدم از اون گذشته خیلی از آدما برام دعا کردن و میکنن اما تو این سالها نتیجه اش تماشاچی بقیه بودنه برام برا هیچ کس بد نخواستم به همه دوستام کمک کردم در حد توانم بعد من تماشاچی همون دوستام  خیلی فشار و غصه زیادی رومه از زندگی کردن تو این شرایط خستم واقعا دوست ندارم زندگی کنم خانوادم خیلی ناراحتن انقدر غصه خوردم و یه وقتایی بیخیال بودم سرررر شدم انگار همه درا بستس یه وقتا حس میکنم هیچ وقت دیگه درست نمیشم خواهرم میگفت برو پیش یه نفر شاید یه چیزی باشه اما واقعا نمیدونم دیگه چطوری ادامه بدم با این فشار 

سلام. تا به حال چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس ره خوندید یا چله حدیث کسا؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. تا به حال چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس ره خوندید یا چله حدیث کسا؟

بله حدیث کسا چندبار اما حق شناس و راستش خودم یه بار ولی با نایب انجام ندادم 

میشه راجبش بگین منم نیاز دارم ب یکم آرامش 

چشم الان استارتر رو ریپلای میکنم اونجا توضیح میدم بخونید لطفا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزمممم درکت میکنم ولی سعی کن نگاهتو ب زندگی عوض کنی 

من خودم همیشه سعی کردم کمک کنم دیگران نگاهشون و به زندگی و مسائل عوض کنن اما بعضی چیزا مثل نیازهای انسان تو زندگی محوره واقعا همه زندگی و تحت شعاع قرار میده حتی اگر سعی کنی کنترلش کنی 

من خودم همیشه سعی کردم کمک کنم دیگران نگاهشون و به زندگی و مسائل عوض کنن اما بعضی چیزا مثل نیازهای ا ...

زندگی همیشه ادمو سوپرایز میکنه با اتفاقاتش انقدر قوی و منعطف باش ک بتونی کنار بیایی 

الان فقط سوال اینجاس زندگی و آرامشو تو چی میبینی ؟

زندگی همیشه ادمو سوپرایز میکنه با اتفاقاتش انقدر قوی و منعطف باش ک بتونی کنار بیایی  الان فقط ...

تو «شدن » انقدر خوردم تو دیوار و در بسته فقط تو این میبینم یه راه باز 

بله حدیث کسا چندبار اما حق شناس و راستش خودم یه بار ولی با نایب انجام ندادم 

بانو جان، اول از ریشه ها بگیم

مشکلات تو زندگی ریشه دارند حکمت دارند و هیچ چیزی توی این دنیا اتفاقی نیست. یعنی حتی اون اتفاقات کوجکی که به چشممون هم نمیاد مثل افتادن لیوان از دستمون و... و اصلا چیزی به اسم شانس وجود نداره. خدای ما حکیم مطلق هست

اما درباره مشکلات و گره های زندگی، حکمتهای مختلفی وجود داره که کسی نمیتونه به شما بگه چیه؛ اون رو فقط خدا میدونه. من در حالت کلی یک اشاره مختصری میکنم.

یکیش امتحان هست که هممون میدونیم اما امتحان خدا این شکلی نیست که مثل استاد ورقه رو بذاره جلومون و بگه بنویس، اگر اینطور باشه که باختیم و نابود میشیم. خدا تو دل همین امتحانها بهمون درس زندگی یاد میده و بزرگمون میکنه خودش هم کمک میکنه امتحانمون رو بدیم اما شرطش توکل و توسل هست. یعنی حکمت اون مشکل هرچیزی هم که باشه ما بدون توکل و توسل به سلامت بیرون نمیریم. توکل یعنی اعتماد به خدا با تمام وجود. یعنی قدرت بی نهایت خدارو باور کنیم و باور کنیم جز خدا کسی قدرتی نداره و هممون مخلوق خداوندیم و عاجز و ناتوانیم و فقط اسباب و وسیله ایم، آیت الله فاطمی نیا ره میگفتند یکی از بزرگان دخترش بیمتر شد در بستر افتاد یک روز بهش خبر دادند وضعیتش خیلی بده و داره تمام میکنه، این عالم فورا خودش رو رسوند بالا سر دخترش و فقط یک جمله گفت، گفت خدایا ما چقدر عاجزیم. و دختر پاشو نشست! اصلا این دعاهایی که از ائمه اطهار علیهم السلام بهمون رسیده مثل دعای هفتم صحیفه سجادیه، همشون الهام بخش توکل هستند اگر معانیشون رو بخونیم و بهش فکر کنیم.

حکمتهای دیگه این هست که گاهی مشکلات از اعمال و گناهان خودمون هست، خدا فرموده هر چه خیر و خوبی به شما برسه از خدا میرسه هرچه بدی و شر برسه از خودتون(یعنی اعمالتون) میرسه. اصلا گناه مانع استجابت دعاست و ما باید موانع رو از سر برداریم. چله گرفتن در دین، یکی از اصول مهمش مراقبه هست همون طور که تو چله آیت الله حق شناس ره هم هست. با این مراقبه کم کم موانع برطرف میشه خود آیت الله حق شناس میگفتند داداش جون نگو زیارت عاشورا خوندم حاجت نگرفتم باید مانع رو برداری

ادامه رو پست بعد میگم

الان چی از زندگی میخایی چی دوست داری داشته باشی؟

یه زندگی نرمال یه درآمد ی که بتونم یه استقلال نسبی مالی داشته باشهم 

زندگی کنار کسی که دوسش داشته باشم 

یه شدن بعد کلی نشدن ها 

بانو جان، اول از ریشه ها بگیم مشکلات تو زندگی ریشه دارند حکمت دارند و هیچ چیزی توی این دنیا اتفاقی ...

بله همه چیز خواست و اراده خداس انسان اختیار تام نداره خیلی تلاش کردم ریشه هارو ببینم اما این شرایط کش دار چندین ساله بی رمقم کرده تنهایی ازم یه آدم دیگه ساخته با اینکه سعی کردم به خودم مسلط باشم و منطقی بیینم