2777
2789
شما معیاراتون چیا بودن؟

اینک طرفم اول از همه انسان درستی باشه 

مستقل باشه کاری باشه خوش برخورد باشه اجتماعی باشه فاصله سنیمون زیاد یا کم نباشه 

رفیقم باشه دروغ نگه 

خداروشکر همه رو داره 

ببین ماخیلی اختلاف نظر داریما ولی خب عین دقیقا دوتا دوستیم حلش میکنیم یبار بنظرمن ی بار ب. نظر اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شریک زندگیت رو درست انتخاب کنی اتفاقا یعنی یه عمر حال خوش داشتن آرامش داشتن

یعنی با تک تک سلول‌های بدنت خوشبختی رو حس کردن

اینجا طرف میاد میگه ازدواج یعنی بدبختی بعد تاپیک زده تورو خداااااا دعا کنید باردار بشم اگه بدبختی چرا میخواهی یه آدم بی گناه دیگه رو به بدبختیت وارد کنی!!!!

یا موارد دیگه

گلم انتخاب درست هم فقط به خودت بستگی نداره خانواده هم باید حمایت کنن یعنی تا یکی در خونه رو زد نگن فوری عقد کنید که مردم پشت سرمون حرف نزنن !!

باید بدونی از زندگی و همسر آیندت چی میخواهی

اصلا الان آمادگی ازدواج رو از جهات مختلف داری یا نه

طرف تاپیک زده ۱۶ سالم عاشق پسر همسایه شدم که ۳۲ سالشه به فرض مثال حالا ازدواج هم کردن واقعا چقدر این ازدواج دوام داره؟ گاهی یه عده خودشون با بی فکری میرن به سوی بدبختی بعد میگن قسمت ما این بود 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

ازدواج زمانی باعث بدبخت شدنت میشه که طرفتو نشناسی

که قبل ازدواج یه تایم طولانی اختصاص ندی به آشنایی

که با آدمی که شبیه خودته ازدواج نکنی

گلم وقتی میخوای ازدواج کنی باید همه چیز طرفتو بسنجی

تحصیلاتش خانوادش اخلاقش طرز برخورد با خانواده ش 

علایقش سلایقش همه چیزشو

حتی طرز پوشش، نباید احساسی تصمیم بگیری باید عاقلانه تصمیم بگیری باید طرز فکر طرفتو با خودت مقایسه کنی سنگاتو باهاش وا بکنی 

مهریه مهم نیست باید تموم حق و حقوقتو ازش بگیری که تو زندگی باهم برابر باشید حتما قبلش باید برید مشاوره باهم این مهم ترین اقدام قبل از ازدواجه 

خودمو واست مثال میزنم من و همسرم قبل از اینکه زن و شوهر باشیم صمیمی ترین دوستای همیم من فمینیستم اونم همینطور سعی کنید خواسته هاتون از زندگی رو باهم شیر کنید که بعدا به مشکل نخورید

توی سن۲۰ سالگی خوبه بنظرتون؟

۲۰الی۳۰سن ازدواجه

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
ازدواج زمانی باعث بدبخت شدنت میشه که طرفتو نشناسی که قبل ازدواج یه تایم طولانی اختصاص ندی به آشنایی ...

بله درست میگین منم سعی میکنم بیشتر بشناسمش ببینم باهم تفاهم داریم یا ن