2777
2789

اگر میتونی بیست چهار ساعت بری از خونه. سم کامن مورچه عالیههه. ماهی یکبار من زدم همه جا بعد سومین بار ریشه کن شد مورچه ها

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خونتون مورچه داره؟

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
اگر میتونی بیست چهار ساعت بری از خونه. سم کامن مورچه عالیههه. ماهی یکبار من زدم همه جا بعد سومین بار ...

خب بعد اگه بچه دستش ب مثلا دیوار که روش سم پاشیده بزنه مریض نمیش؟از این میترسم

خدایاشکر🌹

فلفل سیاه رو با آبلیمو قاطی کن  به غلظت ماست بشه، نگاه کن ببین محا رفت و آمد و سوراخ لونه ی مورچه ها کجاست، با موادی که درست کردی جلوی درب لونه اشون رو مسدود کن . دیگه از اون سوراخ بیرون نمیان

خب بعد اگه بچه دستش ب مثلا دیوار که روش سم پاشیده بزنه مریض نمیش؟از این میترسم

نه زیر فرش و کناره ها بزن سم مایع هست کامن اسپری 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀