2777
2789
عنوان

شک به وجود خدا

151 بازدید | 16 پست

پسرم قبلت خیلی خدا رو دوست داشت و از کودکی خیلی به خدا علاقه مند بود و خدا رو مثل رفیقش میدید، الان ۱۳ سالشه و چند روزی هست که به وجود خدا شک کرده بی دلیل و یک هویی، به اسلام به قرآن وبه همه چی ...، علتی داره ؟برای چی؟چجوری براس ثابت کنم

فضای مجازی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خوب ازش بپرس شکش از چیه؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علتش میتونه هم سن و سالاش باشن از برهان های علم کلام براش بگید من میتونم کمکتون کنم اگه خواستید درخواست بدید آیدی بدم تو ایتا صحبت کنیم...

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

یعنی چی؟

تاثیرات منفی فضای مجازی و تبلیغات. شیطانی(در باطن

و در ظاهر تبلیغات معمولی)باعث میشه مغز رو ب چالش بکشن و انسانی توی اون سن با اون حجم از کنجکاوی دنبال جواب بگرده و چون چیزی پیدا نمیتونه منکر میشه ب طور کامل

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بدید

درخواست دادم بهتون

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

احتمالا یا تو مجازی یچیزایی دیده یا از دوستانش ازاین حرفها شنیده بهش بگو تو این دنیا کیو ازهمه بیشتر دوست داری اسمشو که گفت بگو اگه خدای نکرده اتفاقی برای بیوفته که ازدست هیچکس کاری برنیاد دوست داری یه قدرت بالاتر و برتر نجاتش بده اون قدرت برتر خداست که اگه بخواد می‌تونه نجاتش بده 

مثلا میگه از کجا مطمعن بشم قرآن واقعیه یا خدای ندیده از کجا بفهمم، خودش هم میدونه بده ولی دنبال مدرک ...

در مورد معجزات قرآن بگو از اینترنت سرچ بزنه متوجه میشه که برای اونزمان این حرفها و این معجزات کاریه که از دست انسانها برنمیومده