2777
2789
عنوان

ی تعبیر خواب کسی بلده بیاد

439 بازدید | 11 پست

بچه ها دو سه شبه همش عشقم میاد تو خوابم همش از دلتنگی و ایناس تو خواب زنگ میزنه میاد دنبالم 

درحالی که ما الان جدا شدیم ۴ماه 

دیشب خواب دیدم اومده تو خوابم همش بوسم می‌کنه گردنم و کبود کرده بود از دلتنگی ینی مث کسی ک تشنه بوده

پریشب خواب دیدم خودشو خواهرش زنگ زدن میخان باهام حرف بزنن سراغم و بگیرن اینا 

معنیش چی میشه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد بشفکرمبکنی مال اونه تعبیری نداره 

اغا در واقعیت خواستگار دارم که همسایمونه فعلا جدی نشد 

این روزا خیلی دلم‌گرفته بود خیلیی با خدا حرف میزدم که یه کیس خوب قسمتم کنه و...خلاصه 

قبل غروب پدبزرگم‌که فوت کرده امد تو خوابم میدونستم امده ولی خودش مرده 

هی تو خواب گریه میکردم بهش مگفتم که فقط بهم بگو کی ازدواج دارم تو دستش عدد یک نشونم داد یعنی یک ماه بعد گفتم کی هس اشاره کرد به در همسایمون 

اقا یعنی خوابم تعبیری داره چقد امکانش هس لطفاااا

اهوم

اغا در واقعیت خواستگار دارم که همسایمونه فعلا جدی نشد 

این روزا خیلی دلم‌گرفته بود خیلیی با خدا حرف میزدم که یه کیس خوب قسمتم کنه و...خلاصه 

قبل غروب پدبزرگم‌که فوت کرده امد تو خوابم میدونستم امده ولی خودش مرده 

هی تو خواب گریه میکردم بهش مگفتم که فقط بهم بگو کی ازدواج دارم تو دستش عدد یک نشونم داد یعنی یک ماه بعد گفتم کی هس اشاره کرد به در همسایمون 

اقا یعنی خوابم تعبیری داره چقد امکانش هس لطفاااا

اغا در واقعیت خواستگار دارم که همسایمونه فعلا جدی نشد  این روزا خیلی دلم‌گرفته بود خیلیی با ...

بستگی به احوال پدربزرگت و رابطتت باهاش داره اینکه چقدر درگیر مسایل زندگیت بوده مثلا یکم از پدربزرگت توضیح بده

بستگی به احوال پدربزرگت و رابطتت باهاش داره اینکه چقدر درگیر مسایل زندگیت بوده مثلا یکم از پدربزرگت ...

خوبه باهام قبلنا من ماساژش میدم اخرین بارم بوسش کردم تو سرش تو جنازش پاهاشو گرفتم و کلن دوسم داره و حته اسم خودم انتخاب کرد و هرشب نماز براشون میخونم صلوات میفرستم