2777
2789

سلام دوستان من قبلا یه تاپیک اینجوری زده بود دوباره ساعت 12:5 دقیقه بود مادر دختره بهم زنگ زد گفت دیشب حس کردم دخترم داخل تختش تکون میخوره هی میگفت میخوام بازش کنم اول فکر کرد دخترش داره هزیون میگه بیدارش کرد دختره گفت مامان الان صدا شنیدم کل پنجره ها تکون میخوردن وحشتناک 😨مادرش میگه اشکال نداره چیزی نیست عزیزم ولی دخترش میگه مامان فقط داشتم در اون اتاق و باز میکردم اینجوری شدم راستی اون عکس که گرفتم دیدی؟ مامانش دخترش آروم میکنه میخوابونش ولی وقتی میره سر گوشیش داخل گالری عکس یه بچه میبینه با یه عروسک😰 مادره بهم گفت با گریه که اصلا من دخترم رمز گوشیم نمیدونه و بهش نداده بودم..... منم از خواب قشنگ پریدم و خوابم نبرد بنظرتون چی شده باز؟ 

و لطفا اگه فکر می‌کنید دروغ میگم از تاپیک خارج شید چون دلیلی ندارم دروغ بگم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
خب دوربین که بدون رمز هم باز میشه و میشه عکس گرفت

اسکرین شاته

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلی نخوندم  حالا چه کمکی میشه کرد بهش

منم نمیدونم ولی دلم براش میسوزه

اره 

دخترش چن سالشه؟ 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
چه بد تعریف کردی

چون کمی وحشت داشته درست تایپ نشده و سریع نوشته

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
خوب

قبلا اینجوری شده بود حتی بدتر مادرش هم به من گفت یجوری کمکش کنم

تو نی نی سایت عضوه ؟ دخترش چند سالشه  یکم بهم اطلاعات بده ببینم‌چکار میشه کرد

نه عضو نیست همسن خواهر منه 14 سالشه

چه بد تعریف کردی

دارم سکته میکنم از ترس ببین دخترش وقتی 1 سالش بوده اجنه ها خیلی اذیتش می‌کردن ولی نمیدونم چی میشه یکم بزرگ تر میشه و بجای اینکه اذیتش کنن کمکش میکنن