2777
2789
عنوان

قرصی میخوام که ادمو بیخیال کنه...

171 بازدید | 9 پست

من سر کوچیکترین چیزا بهم میریزم تا مدت ها فکرم درگیر میشه جدیدا سردرد میگیرم یه اتفاق بد میفته هرچند خیلی بی اهمیت و کوچیک باشه...اصلا نمیتونم خودمو بیخیال بگیرم و هر روز یه اتفاق بدم برام میفته انگاری کلا این دنیا و خدا باهام لج کردن🥲💔همش ذهنم مشغوله در ظاهر فکر میکنن من بیخیالم حتی مامانم ولی تو دلم خیلی ناراحتم و از غصه دارم دق میکنم🥲🥲چیکار کنم 🥲

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر تجویز کنه. زنداداشم یه مدت فلوکسیتین استفاده میکرد خیلی کمتر سر بچه داری حرص و جوش میخ ...

من خیلی وقته میخورم بدون نسخه هم میدن

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

سیتالوپرام دکتر برام تجویز کرد ، همه میگفتن بعد از دو هفته بیخیالت میکنه ولی برای من عوارض داشت ادام ...

تاثیرم داشت یا فقط عوارض داشت؟

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹