2777
2789
عنوان

روز چهارده انتقال

215 بازدید | 20 پست

خسته شدم از انتظار و صبر و اینکه نمیدونم نی نیام هستن سرجاشون یا نیستن؟ از آمپولای پروژسترون خیلی خسته شدم.‌ حس میکنم دچار افسردگی شدم...

اگه خدایی نکرده نگیره دیگه بیخیال بچه میشم چون واقعا تحمل شروع دوباره‌ رو ندارم. لطفا واسم دعا کنید خدا به هرکسی که نی نی نداره بده یه نی نی سالم و صالح🙏

عزیزم وقتی بدنیا بیاد انشالله تمام خستگی‌تون میره قوی باشین خدارو شکر بازم میتونین ای وی اف کنین 

بعضی ها پول ندارن بعضی ها تخمک ندارن یا اسپرم 

پس قوی باش و با روحیه و توکل به خدای مهربون قدم بر دار برای مادر شدن

عزیز دلم منم خسته شدم از دیروز که با بیمارستان حرف زدم به خاطر اسپرم بیش‌ از اندازه ضعیف همسرم هی تو دلم ناخوداگاه به خودم میگم خدا منو بکشه 😢از بس ناراحتم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم منم خسته شدم از دیروز که با بیمارستان حرف زدم به خاطر اسپرم بیش‌ از اندازه ضعیف همسرم هی تو ...

😓 نگران نباش دارو مصرف کنه خوب میشه. درکنارش از داروها و خوراکی های سنتی استفاده‌کن تو اینترنت بزن چیا واسه اسپرم خوبن. 

ان شاءالله که هم شما به مراد دلت برسی هم‌من. 🙏🙏🙏

عزیز دلم منم خسته شدم از دیروز که با بیمارستان حرف زدم به خاطر اسپرم بیش‌ از اندازه ضعیف همسرم هی تو ...

اینم تقدیر ماست بریم ای وی اف 

برای اسپرم شنیدم فرتیل اید مردانه و اووبوست مردانه خیلی خوب جواب میده به دکترت بگو ببین نظرش چیه

😓 نگران نباش دارو مصرف کنه خوب میشه. درکنارش از داروها و خوراکی های سنتی استفاده‌کن تو اینترنت بزن ...

عزیزم شوهرم حتی عمل هم کرده دارو هم خورده ولی بی فایده اس فقط دو درصده اسپرمش😓 خدا خودش دل همه منتظرارو شاد کنه 

اینم تقدیر ماست بریم ای وی اف  برای اسپرم شنیدم فرتیل اید مردانه و اووبوست مردانه خیلی خوب جوا ...

گلم از هردو این قرص خورده جواب نمیده عمل هم کرده هیچی به هیچی اونقدر ضعیفه جنین هام مشکل دار میشن بیشترشون 

خدا به هممون رحم کنه و نظر کنه 😢