2777
2789
عنوان

بد عکسا بیاین 😵😵😵👺👺👺

384 بازدید | 16 پست

گالریمو زیر و رو کردم یه عکس درست حسابی ندارمممم😖😖😖😖😖😖😖

یجا میریم شونصد هفتصدتا عکس میگیرم میام سی چل تاش خوب افتاده فقط 😖😖😖

ژست و اینام نبلدم😖 

چه کنم

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و وقت بخير

این مجموعه پرسشنامه كه شامل پرسشنامه افكار خودكشي ١٩ سواله، پرسشنامه باورهاي فراشناختي ٣٠ سواله ، پرسشنامه جهت گيري مذهبي ٢١ سواله و پرسشنامه ناگويي هيجاني ٢٠ سواله  جهت انجام یک پژوهش روان‌شناسی ساخته و در اختیار شما قرار گرفته است.

از شما خواهش می‌کنیم با اختصاص دقایقی از وقت ارزشمند خود، ما را در انجام این پژوهش یاری نمایید.

از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم

زیاد وقتتونو نمیگیره 10-150دقیقه زمان می‌بره

باید 400 نفر بدم انجام بدم اگر انجام بدین کمک زیادی بهم میکنید و ممنون میشم به نزدیکان ودوستانتون هم پیشنهاد بدین

لینک ورود به پرسشنامه 👇👇👇

https://survey.porsline.ir/s/jx0zSk1B

من توی سلفی خوبم اما امان از غیر سلفی ، انقد کج و کوله می افتم ک هرجا دوربین ببینم فرار میکنم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
سلام و وقت بخير این مجموعه پرسشنامه كه شامل پرسشنامه افكار خودكشي ١٩ سواله، پرسشنامه باورهاي فراشنا ...

نه دیگه اونقدرام مشکلم جدی نیس ب فکر خودکشی باشم 😖😐

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
من توی سلفی خوبم اما امان از غیر سلفی ، انقد کج و کوله می افتم ک هرجا دوربین ببینم فرار میکنم

دقیقااا

فرارریم از عکسای دسته جمعی

نه دیگه اونقدرام مشکلم جدی نیس ب فکر خودکشی باشم 😖😐

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.