2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا منو تعلیق کنید و تمامی تاپیک هامو پاک کنید@niniyar‍

من فقط تعلیق میکنم اگر میخواهید تاپیک هاتون رو پاک کنید امضام رو بخونید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

من فقط تعلیق میکنم اگر میخواهید تاپیک هاتون رو پاک کنید امضام رو بخونید

@niniyar 

https://www.ninisite.com/user/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بله لطفا تعلیقم کنید

یعنی اینجوری کسی روی نام کاربری ام بزنه تاپیک هام نشون داده نمیشه؟

@niniyar https://www.ninisite.com/user/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyarبله لطفا تعلیقم ک ...

سلام نه اون مدل تعلیق کلا منسوخ شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یعنی من فردا لینک یکی یکی تاپیک هام رو براتون بفرستم خصوصی؟

بله لطفا

عذر میخوام به عنوان آخرین سوالفردا صبح طبق ساعتی که گفتید لینک هارو بفرستم همون فردا تاپیک ها سریع پ ...

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید
10:30 الی 12
14 الی 15
روزهای زوج

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید10:30 الی 1214 الی 15روزهای ...

سلام

لینک تاپیک هایی که میخواهم حذف شه رو همه اش رو میتونم توی یک پیام خصوصی بفرستم؟ یا دونه دونه باید خصوصی پیام بدم؟

سلاملینک تاپیک هایی که میخواهم حذف شه رو همه اش رو میتونم توی یک پیام خصوصی بفرستم؟ یا دونه دونه بای ...

خخیر فقط روری یک تاپیک ارسال شود