الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا منو تعلیق کنید و تمامی تاپیک هامو پاک کنید@niniyar
من فقط تعلیق میکنم اگر میخواهید تاپیک هاتون رو پاک کنید امضام رو بخونید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
یعنی من فردا لینک یکی یکی تاپیک هام رو براتون بفرستم خصوصی؟
بله لطفا
عذر میخوام به عنوان آخرین سوالفردا صبح طبق ساعتی که گفتید لینک هارو بفرستم همون فردا تاپیک ها سریع پ ...
سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید 10:30 الی 12 14 الی 15 روزهای زوج
سلاملینک تاپیک هایی که میخواهم حذف شه رو همه اش رو میتونم توی یک پیام خصوصی بفرستم؟ یا دونه دونه بای ...
خخیر فقط روری یک تاپیک ارسال شود