بچه ها من دیروز رفتم پیش دکترم 10 هفته و یک روزم بود دکتر گفت 10 روز دیگه برو ان تی و غربالگری که اونموقع 11و هفته و دوسه روزم بنظرتون وایسم 12 هفته برم؟ شما کی رفتین؟دکتر که آزمایش و سونو رو ثبت کرده فقط ده روز فرصت دارم یا بیشترم میشه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ازمایش تا اخر ماه وقت داری از نظر روند نسخه میگم. نسخه هم نباشه انجام میدن
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
من چهار هفته پيش رفتم پيش دكتر برام غربال نوشت روش تاريخ ٢٨زد حالا منم موندم همون روز برم با بزار تو ...
جواب سونو همون روز. جواب ازمایش ده الی 14 روز