2777
2789

سلام دوستای گلم؛ میخواستم هر کس اطلاعات یا تجربه ای داره، لطف کنه و منو راهنمایی کنه. من علائم کیست تخمدان رو تو گوگل دیدم ولی گفتم شاید چیزای دیگه ای هم باشه که اونجا ننوشته باشه و شماها تجربه ش رو داشته باشین. مثلا برام مهمه بدونم که سفت و دردناک شدن سینه ها هم میتونه از علائم کیست تخمدان باشه؟

من سونوی سینه دادم و مشکلی نداشتم. تا حالا هم کیست تخمدان نداشتم ولی با توجه به اینکه خیلی از علائم بارداری رو دارم و بیبی منفی شده، شک به کیست تخمدان کردم. لطفا راهنماییم کنین. ممنونم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کیست تخمدان ربطی به سفت شدن سینه نداره

من pCO هستم متاسفاته

ینی تنبلی تخمدان،ک تخمدان هام فولیکول پایین دارن

و بچه دار هم نمیشم😔

سفت شدن سینه ت مال علائم پریودیت شاید باشه

من پریود نمیشدم  لکه بینی داشتم درد و اینا هم نداشتم  برو سونو  آزمایش بده اول معل ...

ممنون عزیزم، اصلا سینه هات پر و سفت نمیشدن؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
من خودم کیست دارم الان سونوگرافی معلوم شد، بدنم خیلی تیر میکشید و پریودهای شدید داشتم بهم قرص دادن ف ...

ممنون گلم. سینه های من سفت و حالت پر و کمی دردناک شدن و پریودم یه روز و نیم بود کلا؛ اصلا نمیدونم چمه

عزیزم کیست تخمدان ربطی به سفت شدن سینه نداره من pCO هستم متاسفاته ینی تنبلی تخمدان،ک تخمدان هام فو ...

ممنون عزیزدلم، ان شاءالله بحق حضرت زهرا سلام الله علیها سال جدید با سلامتی سلامتی خیر و صلاح خداوند، بچه بغلت باشه. آخه پریودم گذشته ولی علائم هنوز نرفته؛ الان ۱۳_ ۱۴ روز از پریودم گذشته و نزدیک یک ماه شده که علائم باهام هستن

ممنون عزیزدلم، ان شاءالله بحق حضرت زهرا سلام الله علیها سال جدید با سلامتی سلامتی خیر و صلاح خداوند، ...

ممنونم از دعای قشنگت نازنین🫂

خب بعلت زیاد ممکنه مال کیست باشه ک پریود نمیشی

نمیدونم بخدا

ولی بنظرم حتما برو سونو انجام بده و پیگیر سلامتیت باش

ایشالاه ک خیره

ممنون گلم. سینه های من سفت و حالت پر و کمی دردناک شدن و پریودم یه روز و نیم بود کلا؛ اصلا نمیدونم چم ...

من همزمان با کیست تو سونو گفتن فیبروم هم دارم یه دکتر خیلی خوب معرفی کردن تو اینترنت هم بزنی اسمش هست فاطمه جلالی زند، خیلی ازش تعریف میکنن سمت خیابان حافظ مطب دارن خیلی صبور و مهربونه اگه خواستی بهش سر بزن 

ممنونم از دعای قشنگت نازنین🫂 خب بعلت زیاد ممکنه مال کیست باشه ک پریود نمیشی نمیدونم بخدا ولی بنظ ...

قربونت  پریود شدم ولی فقط یک روز و نیم خونریزی داشتم و بعدش دیگه شد لکه بینی خیلی کم؛ باشه ممنون عزیزم بابت راهنماییت

سلام من پریودیم نامنظم شده بود و 14 روز بود ک پریود بودم یکبار حتی

خونریزی های بسیار شدید و درد قسمت تخمدون حتی وقتایی ک پریود نبودم 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
من همزمان با کیست تو سونو گفتن فیبروم هم دارم یه دکتر خیلی خوب معرفی کردن تو اینترنت هم بزنی اسمش هس ...

ممنون عزیزم. فیبروم داشته باشیم سینه درد یا سفت شدن سینه از علائمش هست؟