دوستان برادر شوهرم اولین بچش بدنیا اومده.من یه مدتیه با خانواده شوهرک بگو مگو داشتم و چند ماهیه باشون رفتو امد نداشتیم.به نظرتون همراه همسرم برم برای تبریک یا همسرم تنها بره؟
نمیدونم از کی مشاوره بگیرم واقعا موندم چه کاری درسته چه کاری اشتباه
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
با شوهرت برو و با شوهرت برگرد در حد یه تبریک صحبت کن و برگرد بزار بفهمن که ناراحتی از دستشون
به نام کاربری دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
با برادرشوهرتو جاریت هم کشمکش داشتی یا فقط پدر مادرش؟
نه با جاریم نه زیاد ولا ارتباطی نداشتم در حد عادی.برادر شوهرم که با همه مشکل داره چون سنش کمه .زیاد عقلش کشش نمیده که جطور باید رفتار کنه.
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
با جاری و برادرشوهرتونم بحث کردین؟؟ دلتون میخواد کدورتها از بین بره؟
نه بحثی نداشتم .ولی چون من قضیم به طلاق کشیده بود.شوهرم رفتو امدو قطع کرد که من اذیت نشم . دخالتی از سوی مادرش نباشه.
اره برو کوتاه بشین و تبریک بگو و برگرد با جاریتم حرفت شده؟
نه بحثی نداشتم.فقط من باشون قهر بودم چون وقتی باشون قهر بودم کسی از جاریام سراغنو نگرفت والا نه بحثی بینمون نبود.شوهرمن میگه من گفتم کسی بهت زنگ نزنه
با شوهرت برو ولی خیلی سرسنگین . محض این که حرف و حدیثی نباشه . نری حقم ک با تو باشه بازم تو م ...
اره دقیقا راست میگی.خیالم راحت شد کا کارم اشتباه نیس