2777
2789
عنوان

من تازه نامزد کردم اما بلد نیستم تو دستم نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 64 پست

چند سالته؟

باید تمرکز کنی رو رفتارات و خودتو زیر نظر بگیری قبل حرف زدن خوب فکر کن خیلی جاها باید سکوت کنی زیادی راحت نباش باهاش حرمت حفظ کن کتاب زنان زیرک،زن کامل،سیاست های زنانه به سبک هرا،مثل یک مرد فکر کن مثل یک زن عمل کن رو بخون

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی یگم فک نکنه من اونطوریم عزیزم

بهش پیام بده زنگ بزن جوری ک یادش بره

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
بگو تاجایی ک میشه درک میکنم ولی مگ چند باراین مراسماهسا بحث ابروته تااخرعمر

گفتم اما انگار زبونی گفتم توقعمو بالا نشون دادماصبا دیشب حالم گرفته شد همش ازش خواسته کردم نابلد

چند سالته؟ باید تمرکز کنی رو رفتارات و خودتو زیر نظر بگیری قبل حرف زدن خوب فکر کن خیلی جاها باید سک ...

۲۴ اما تاحالا با هیچ پسری دوست اینا نبودم رفتارو برخورد با مردا رو یاد بگیرم 

۲۴ اما تاحالا با هیچ پسری دوست اینا نبودم رفتارو برخورد با مردا رو یاد بگیرم 

کم کم تجربت میره بالا فقط باید خیلی تودار تر باشی و خود کنترلیت بیشتر باشه قبل حرف زدن ۳۰ ثانیه صبر کن بعد اگه صلاح بود بگو

سعی کن درست رفتار کنی حرفاتو مستقیم نگو یه کاری کن که حرفاتو از دهن اون طرف مقابل بیرون بکشی نه ای ...

خودش میگه یکم همو درک کنیم تا عروسی بعدش همه چی میخرم کم کم من یه شبه همه چی خواستم ازش

الا اگه اس داد چطوری برخورد کنم

بستگی داره چی بگه ولی خب خودت فهمیدی حرفات اشتباه بوده سعی کن متعادل تر باشی نگران اون حرفا هم نباش چون آدما وقتی تغییر کنن بقیه شخصیت قبلشونو یادشون میره و به شخصیت جدیدشون عادت میکنن

دوره نامزدی برای اشنایی هست. اگر ۳ روزه نامزد کردی زوده برای این حرفها. بیشتر سعی کن بشناسیش. 

زندگی  خیلی بالا پایین داره.ببین مرد همراهی هست

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰