2777
2789
عنوان

من تازه نامزد کردم اما بلد نیستم تو دستم نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 64 پست

بعدم اینکه از این دوران به نحو احسن لذت ببر، مادیات را بیخیال فقط به عشق و محبت کردن و خاطره ساختن فکر کن، کجا بریم خوش بگذره... چون بعدش واسه هم عادی میشین و دیگه اون شرم و خجالت و دوست داشتن اولیه تموم میشه... خرید و کادو را ولش کن مگه مهمه اصلا چرا فقط محبت را تو اینا میبینین... برین کوه و دشت و قایمکی بوس بوس و بغل

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

به نظر من که جنگ اول به از صلح آخر هست.

خیلی ها تو دوران نامزدی خود واقعیشون رو مخفی میکنن یا به امید آینده خواسته ها و انتظاراتشون رو نمیگن و بعدها تو زندگی به مشکلات اساسی برخورد میکنن.

به هرحال این آقا حتما یه بودجه ای رو به مراسم اختصاص داده شما میتونی با توجه به اون تصمیم بگیرید مراسمتون چجوری باشه.

خیلی هم کم توقع باشی از الان عادت می‌کنه بعدا اصلا درست بشو نیست.

این حرفهای گوگولی مگولی بعدا برات ال میکنم و بل میکنم رو‌همه مردها میگن در نهایت بعدشون صدبرابر بدتر از حال حاضر رفتار میکنن.

تو این مدت آشنایی قبل عقد همه توقعات و انتظاراتت از زندگی مشترک رو بیان کن، البته نه تو یه روز که هنگ کنه بیچاره

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هر جا تو شهرمون و بیرون شهر دور میچرخم میگم اینجا یادته بوس کردیم همو  یادش بخیر چه کیفی میداد یواشکی تو ماشین، تو کوه، پشت درخت یهویی بغل و بوس... وای دلم خواست بازم  

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من دارم اون کتابو فقط کمیشو خوندم

خیلی مؤثره حتما بخون خواهر زاده ی من می‌گفت بعد که کات کردم با نامزدم بعدش این کتاب رو خوندم دیدم تو رابطه هرکاری که توصیه کرده بود نکنیم من کرده بودم و همین باعث شد طرف ازم زده بشه و رابطه تموم بشه

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
به نظر من که جنگ اول به از صلح آخر هست. خیلی ها تو دوران نامزدی خود واقعیشون رو مخفی میکنن یا به ام ...

اره همه رو درست گفتم اما اشتباهم این بود همه رو تو یه شب گفتم به رگبار بستمش