2777
2789
عنوان

چرا خوابم نمیاد اه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 45 پست
چی شدهههههه؟؟

۲۰ روزه پریودم و خونریزیم شدید امشب شدید تر شده و درد وحشتناک دارم 

دیگه چشام داره سیاههی میره و حالت تهوع شدید گرفتم تمام بدنم یخه منتظرم صبح شه برم دکتر 

بچه شیرخوارم دارم😔

چندسالشه؟من از شش ماهگی قراره جاشو جدا کنم  سخته اما واسه خودش هم خوبه غصه نخور

۳ونیم سالشه ارررره برابچه خیلی خوبه خودشم مشکلی نداره راحت میره میخابه من طاقت نمیارم ده بار سرمیزنم بهش ۶ماهگی پس چطورمیخای شیربدی بهش؟من تایسالگیش توگهواره ش میزاشم کنارتخت خودم.بعددیگ بزرگ شدجانشداوردم کنارخودم خابوندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشدگلم

۲۰ روزه پریودم و خونریزیم شدید امشب شدید تر شده و درد وحشتناک دارم 

دیگه چشام داره سیاههی میره و حالت تهوع شدید گرفتم تمام بدنم یخه منتظرم صبح شه برم دکتر 

بچه شیرخوارم دارم😔

منم سردردم ولی خابم نمیبره اعصابمو شوهرم خردکرده

سر چی؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

۲۰ روزه پریودم و خونریزیم شدید امشب شدید تر شده و درد وحشتناک دارم  دیگه چشام داره سیاههی میره ...

😑😑😑😢😢وااای کم خون شدی ، چرا دست دست کردی ، خوب حداقا قرص میخوردی کم شه یا قطع بشه ، یه جیز شیرین بخور حتماااا، تا صبح که بری دکتر

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
آی گفتیییی ادم راحت میخابه😂جابازشده😂باشه سعیمومیکنم🤪😃

از اسمت مشخصه چقدر وابسته ایی 

یکم کمش کن هم ضرر خودته هم پسرت😉

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
😑😑😑😢😢وااای کم خون شدی ، چرا دست دست کردی ، خوب حداقا قرص میخوردی کم شه یا قطع بشه ، یه جیز شیری ...

بخدا سه تا دکتر رفتم کلی قرص خوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

چشمام همش اشکیه و میسوزه 

تمام مفاصلم گز گز میکنه 

دکتر میکه بخاطر شیردهیه ولی دیگه جون ندارم االانم بخاطر درد و تهوع خدابم نمیبره 

بمیرم الهی خیلی عذاب میکشی ک شایدبدنت ضعیفه حتما دکتربرو

خدانکنه قشنگم🥺🥺❤️

کلی تایپیک زدم دکتر رفتم قرص خوردم انگار ن انگار دیگه نا ندارم از درد هیچ جوره قطع نمیشه 😔

کسی بوده تو اطرافتون شیرده باشه و خونریزیش بند نیومده باشه🥺

خدانکنه قشنگم🥺🥺❤️ کلی تایپیک زدم دکتر رفتم قرص خوردم انگار ن انگار دیگه نا ندارم از درد هیچ جوره ...

من دیدم ک خونریزیشو بند نیومده باشه ولی مجرد بودن عزیزم

بنظرم دکتررفتن هم یجوایی فایده نداره فقط مسکن ب ادم میدن انگار

من دیدم ک خونریزیشو بند نیومده باشه ولی مجرد بودن عزیزم بنظرم دکتررفتن هم یجوایی فایده نداره فقط مس ...

اصلا نمیدونن هیچیااا  منم بیزارم از دارو ضررش بیشتراز منفعتشه 

فقط بخاطر کم خونیم مجبورم برم بیمارستان چون سرم یخه یخه

اصلا نمیدونن هیچیااا  منم بیزارم از دارو ضررش بیشتراز منفعتشه  فقط بخاطر کم خونیم مجبورم ...

دقیقا بجای اینک بهتر کنن بدترهم میکنن هیچی نمیدونن ک یچیزی مینویسن ماست مالی میکنن میدن

بیشترسعی کن قرصای ویتامین هرچی ک ولی بدن و کم خونی خوبه بخوری عزیز