2777
2789

نمیدونم اونی که مدنظر شماست چطوریه 

ولی من گرفتم اسمش مینی بود ولی بیشتر اسباب بازی بچس تا چرخ مینی😂😂😂😂😂

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا همینه اگه میخوای بخری بدون فقط داری پولتو میریزی دور هیچی نمیشه باهاش دوخت

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
چه بامزه است یه خانومی تو اینستا شبیهشو داره خیلی راضی بود همه کار باهاش میکرد

اره برای منم کادو خریدن خیلی جالبه به اندازه این چرخ خیاطی های واقعی کار می‌کنه فقط میخواستم ببینم کسی داره سوال دارم 

اره برای منم کادو خریدن خیلی جالبه به اندازه این چرخ خیاطی های واقعی کار می‌کنه فقط میخواستم ببینم ک ...

چه عالی مبارک باشه

مارکش رو میگی لطفا 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
میشه بگی ماسوره رو چطوری جا بزنم

مبارکه عزیزم 

نه والا یه دور باهاش دوختم دیگه کار نکرد که نکرد گذاشتمش کنار