دخترم یازده سالشه پنج ماهه بلوغش کامل شده .. قبلا خودش ازم میخواست کنارش بخوابم یا بغلش کنم الان یه یه ماهی هست اصلا نمیذاره بغلش کنم یا رو تختش کنارش دراز بکشم یا ببوسمش .. این طبیعیه؟؟! آخه چرا قبلا اینجوری نبود؟
بچه ها دیگه از این سن به بعد خجالت میکشن و از پدر و مادر از لحاظ بوس و بغل کنارشون خوابیدن دوری میکنن
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره طبیعیه بچه ها دیگه از این سن به بعد خجالت میکشن و از پدر و مادر از لحاظ بوس و بغل کنارشون خوابی ...
باورتون میشه گریه م میگیره ؟ تا همین چند وقت پیش عادت داشت مدام بگه مامان شب پیش من بخواب میترسید و من بهش غر میزدم . چون شوهرم معترض بود میگفت یعنی چی که هر شب بری پیشش یادش بده تنها بخوابه نترسه .. و من گاهی به دخترم نق میزدم .. الان نه از روی لج نمیدونم چرا دوست نداره دیگه . حتی به خواست خودم نمیذاره برم پیشش . خیلی حس عذاب وجدان دارم
باورتون میشه گریه م میگیره ؟ تا همین چند وقت پیش عادت داشت مدام بگه مامان شب پیش من بخواب میترسید و ...
ای بابا چ عذاب وجدانی اخه
بچه اولته؟
اشکال نداره توام عادت میکنی
دیگه باید مستقل شه ن خودت انقدر وابسته باش نه دخترت و وابسته کن
خداروباید شکر کنی که داره مستقل میشه و درک کرده مستقل شدنو
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
دوست عزیز همش طبیعیه جای نگرانی نیست فقط دخترتون رو تو این سن زیادی رها نکنید بهش محبت کنید ولی نه خیلی زیاد ن خیلی کم حد متوسط رو درپیش بگیرید که خدایی نکرده مجبور نشه گدایی محبت کنه از دیگران چون معمولا تو این سن بچه ها دلشون محبت میخاد
امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌