2777
2789
عنوان

جوش روی دستگاه تناسلی

154 بازدید | 13 پست

من همیشه از ژیلت استفاده می کنم، شب قبل پریود شدنم، احساس سوزش می کردم تو ناحیه تناسلیم فرداش متوجه شدم رو قسمت لابیا یه جوش ریز زیر پوستی زده، اما به شکل خیلی وحشتناکی میسوزه، جوری که نمی تونم راه برم، بشینم یا حتی بخوابم، خیلی درد میکنه دردش از دندون دردم وحشتناکتره 

عین همین جوش پشت گوشمم زده و اونم دست میزنم وحشتناک درد میکنه و حس می کنم در اثر به هم ریختگی هورمونام ناشی ار پریودی این جوشا زدن 

سوالم اینه کسی تجربه داشته؟ چیکار کنم خوب بشه و دردش بیفته😭😭

پماد کلیندامایسینم از صبح زدم اثری نکرده 

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیرا آنتی بیوتیک مصرف نکردی?

نه 

ولی کلا بدن من خیلی جوش میزنه، گاهی ام درد اورن اما اینکه، این اشغال اونجا زده و انقدر درد میکنه فلجم کرده

خدا خیرت بده بگو اونی ک تو ذهنو قلبمه دقیقا حسش ب من چیه هوسه یا براش مهمم

درخواست بده

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

معمولا بعد یه مدت خودش برطرف میشه, سعی کن لباس زیر نپوشی لباس روییم یه چیز گشاد و راحت باشه

چطوری نپوشم، پریودم🤦‍♀️

فک نمیکنم حوش باشهمجردی؟

نه بچه ام دارم 

مطمئنم که جوشه، بدنم از این جوشای درد اور زیاد می زنه

برای منم جوش میزنه مو برمیگرده داخل چون بعد شیو خوب میشه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

برای منم جوش میزنه مو برمیگرده داخل چون بعد شیو خوب میشه

چیکار کنم خوب بشه واقعا دردش داره منو میکشه

چیکار کنم خوب بشه واقعا دردش داره منو میکشه

دکتر پوست برو با درمان طبیعی حل نمیشه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم