الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ناراحت نباشید منم مثل شمام تنها نیستین خیلیا مثل شمان گلم
انشالله خدا مشکلتو حل کنه....قبول دارم خیلی ها از ما بدتر هستن..ولی میدونی عمق فاجعه برای من خیلی عمیقه با هزار و یکی قرض و بدهی برای خودم جهیزیه خریدم صد ملیون خودمو انداختم زیر قرض تو سن ۲۷ سالگی حداقل توقع دارم نامزدم شعور داشته باشه و درک کنه بدون پدر و مادر افتادم تک و تنها دارم روانی میشم...دلم میخواد قید جهیزیمو بزنم و همه چیو تموم کنم
حرف دیگه فایده نداره کلی جهیزیه خریدم دلم میخواد همه چیو کنسل کنم و تموم کنم این رابطه رو..از یه طرف ...
عزیزم من نمیدونم دقیقا مشکلتون چیه وچقدر جدیه ولی بدلیل هزینه ای که واسه جهیزیه کردین نمیتونین یه عمر خودتون رو درعذاب وناراحتی گرفتار کنید یا به دلیل اینکه پدر ومادرتون فوت کردند و تنهایین ...الان یه مشکل دارین ولی درآینده که ازدواج کنید دیگه تنها نیستید بچه ها همسرتون خانواده همسرتون و...
از دیگران شکایت نمی کنم،بلکه خودم را تغییر می دهم چرا که کفش پوشیدن راحت تراز فرش کردن دنیاست..🌹🍃
حرف دیگه فایده نداره کلی جهیزیه خریدم دلم میخواد همه چیو کنسل کنم و تموم کنم این رابطه رو..از یه طرف ...
الهی بگردم ببخشید عزیزم خدا رحمتشون کنه ای بابا شرمنده
🫂♥️🖤 ببین با نامزدت برو مشاور یا باهاش حرف بزن خیلی نزار همش اون بگه بهت تو بگی چشم یا تو دعوا نزار اون ازت بخواد تو عذر خواهی کنی بزار یاد بگیر یا بفهمه اونم اشتباه کرده و باید عذر خواهی کنه الان که نرفتی سر خونه زندگی حرف بزن باهاش البته اگر تا تو یه خونه باهاش نباشی اصلا نمیتونی یشناسیش این و جدی میگم
عزیزم من نمیدونم دقیقا مشکلتون چیه وچقدر جدیه ولی بدلیل هزینه ای که واسه جهیزیه کردین نمیتونین یه عم ...
کلا همه چی داره بهم فشار میاره گلم...نبود خانوادم نامزدم جدیدا داره اذیت میکنه و میخواد مرد سالاری راه بندازه منم عصابم ضعیفه و سریع جوابشو میدم اصلا یه وضعی شده زندگیم ک دلم میخواد فقط بمیرم...هیچ درکی نمیکنه و اهمیتی نمیده
الهی بگردم ببخشید عزیزم خدا رحمتشون کنه ای بابا شرمنده 🫂♥️🖤 ببین با نامزدت برو مشاور ...
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه....هر کاری میکنم مشاور نمیاد میگه من نمیام من مشکل ندارم...نه عزیزم زورش بهم نی من عذر خواهی نمیکنم ازش اگه مقصر باشه ولی خب از شرایط راضی نیستم از دعوا و جر و بحث فراری ام دلم یه زندگی اروم میخواد....