2777
2789
کلا همه چی داره بهم فشار میاره گلم...نبود خانوادم نامزدم جدیدا داره اذیت میکنه و میخواد مرد سالاری ر ...

عزیزم متاسفم واقعا واستون بخاطر اینهمه ناراحتی که دارین ...سعی کنید ازالان تاهنوز ازدواج نکردین حتما به زندگیتون نظم و آرامش بدین هنوز وارد زندگی مشترک نشدین یه مقدار صبر کنید باهمسرتون صحبت کنید توقعاتتون رو باهاش درمیون بذارید اینکه قصدداره ازالان برتری داشته باشه وبهتون زور بگه درست نیست مخصوصا اینکه شما با کلی آرزو و امیددارین وارد زندگی مشترک میشین وچون پدرومادر نداشتین لااقل باید واسه ازدواجتون حواستون رو جمع کنید تا باقی زندگیتون رو نرمال بگذرونید حتما از یه زوج درمانگر کمک تخصصی بگیرید شما مسئولیت زندگی خودتون و آینده فرزندانتون رو دارید بخاطر تنهایی لطفا خودتون رو به دردسر نندازید چون وقتی زیریه سقف برید اگه انتظاراتتون ازیک زندگی نرمال برآورده نشه خیلی بیشتر اذیت میشید...باید حتما روی خودتون کارکنید گلم الان وقت تغییردارید 

از دیگران شکایت نمی‌ کنم،بلکه خودم را تغییر می‌ دهم  چرا که کفش پوشیدن راحت‌ تراز فرش کردن دنیاست..🌹🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه....هر کاری میکنم مشاور نمیاد میگه من نمیام من مشکل ندارم...نه عزیزم زور ...

مردها اکثرا واسه مراجعه به مشاور مقاومت میکنند حالا که اون نمیاد خودت حتما برو حتی اگه شما مشاوره بری و کمک بگیری لااقل اینه که میتونی روشهای برخورد با چنین شخصیتی رو یادبگیری و توتصمیماتت واسه آینده آگاهانه تر قدم برداری 

از دیگران شکایت نمی‌ کنم،بلکه خودم را تغییر می‌ دهم  چرا که کفش پوشیدن راحت‌ تراز فرش کردن دنیاست..🌹🍃
ایشالله توکل به خدا میدونم فقط اون از ته دل همه باخبره مرسی عزیزم ببخش اگه ناراحتت کردم

نه گلم خواهش میکنم امیدوارم که روزای خوبی پیش رو داشته باشید و وقت خنده های از ته دل شماهم برسه 🙏

انشالله خدا مشکلتو حل کنه....قبول دارم خیلی ها از ما بدتر هستن..ولی میدونی عمق فاجعه برای من خیلی عم ...

ممنونم عزیزم درکتون میکنم اینکه تنهایین وخودتون رو بدون پشتوانه میبینید واقعا سخته ولی یادتون باشه شما تجربیاتی دارین که خیلیا با گرانبهاترین اموال هم نمیتونن اونارو داشته باشن فقط قدرخودتون و تواناییهاتون رو بیشتر بدونید و بدلیل تنهایی و هزینه ای که کردین راضی نشین باقی عمرتون رو خدای نکرده در سختی و رنج بگذرونید