2777
2789
عنوان

خواستگاری

188 بازدید | 18 پست

خواهرم خواستگار داره اما قبلا یه شکست تو زندگی داشت دوران عقد که هیچ رابطه ای با پسر نداشت و بخاطر همین به دستور دادگاه اسمشون از شناسنامه همدیگه پاک شد الان خواستگار اومده میترسه بفهمن برن ولی خودش میخواد موضوع رو مطرح کنه چطور و کی مطرح کنه که مشکل نشه یا یه نظرتون مشکل براش ایجاد میشه؟ 

الهم عجل لولیک الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی نیس ک اونا هیچوقت متوجهش نشن بالاخره ی روز میفهمن پس چه بهتر ک از خودتون بشنون . خب کار بدی ک نکرده خاهرت 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
این چیزی نیس ک اونا هیچوقت متوجهش نشن بالاخره ی روز میفهمن پس چه بهتر ک از خودتون بشنون . خب کار بدی ...

باید بگه و خودشم قصد داره بگه من باب صداقت مونده چطور مطرح کنه و کی بگه 

الهم عجل لولیک الفرج 

من خودم باشم تو قرار سوم چهارم اگه بنظرم تفاهم داشتیم بهش میگم 

اون اگه دلش میخواد میمونه اگه نه هم بره به خانوادش بگه تفاهم نداشتیم من دختر خاله و دختر عموم هردو این شرایطو داشتن همسر هردوشون هم گفتن ما اوکی هستیم ولی نمیخوایم خانوادمون چیزی بدونن

من خودم باشم تو قرار سوم چهارم اگه بنظرم تفاهم داشتیم بهش میگم  اون اگه دلش میخواد میمونه اگه ...

جلسه اول خواهر و مادر اقاپسر اومدن و جلسه دوم قرار آقاپسر و خواهرم صحبت کنن و مشاوره خواهرم گفته جلسه سوم بیایین پیش خودم ولی نمیدونه قبول کنه یا نه

الهم عجل لولیک الفرج 
چرا چند وقت برای اشنایی با هم رفت و امد نمیکنن

رفت و آمد خواهد شد اما بعد جلسه سوم البته نمیدونم فعلا فرهنگ خانواده پسره قبول کنه یا نه چون بعضی ها دوست ندارن

الهم عجل لولیک الفرج 
رفت و آمد خواهد شد اما بعد جلسه سوم البته نمیدونم فعلا فرهنگ خانواده پسره قبول کنه یا نه چون بعضی ها ...

به نظرم باید بگه اما جلسه دوم یا سوم

همین که اسم اون آقا توی شناسنامه خواهرتون نیست، اونا میفهمن که رابطه کامل نبوده بینشون. اما اصلا پنهان نکنید. 

اونا حق دارن بدونن. 

بعدم پسری که خونوادش نپذیرن دختر و پسر قبل ازدواج باید رفت و آمد کنن، به درد نمیخوره از نظر من

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

به نظرم باید بگه اما جلسه دوم یا سوم همین که اسم اون آقا توی شناسنامه خواهرتون نیست، اونا میفهمن که ...

ما میگیم قطعاً منم اول تاپیک گفتم فقط نمیدونیم چطوری مطرح بشه اخه بعضی تا اسم طلاق میشنون فکر میکنن الان بچه هم لابد داره 

الهم عجل لولیک الفرج