2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 18 پست
ما میگیم قطعاً منم اول تاپیک گفتم فقط نمیدونیم چطوری مطرح بشه اخه بعضی تا اسم طلاق میشنون فکر میکنن ...

خب نه شما کامل توضیح میدید دیگه

بگه یه عقد بهم خورده داشتم که اسم طرف هم قانونا از شناسنامه پاک شده. طرف خودش تا آخر داستانو متوجه میشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خب نه شما کامل توضیح میدید دیگه بگه یه عقد بهم خورده داشتم که اسم طرف هم قانونا از شناسنامه پاک شده ...

برای خواهرم دعا کنید ان شاء الله همه جوانا خوشبخت بشن خواهرمنم همینطور الان خواستگار زیاد داره اما بخاطر این موضوع یا خودش رد میکنه یا اونا برمیگردن و این خیلی ناراحتش میکنه البته خیلی جوانه اما براش مهم شده 

الهم عجل لولیک الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خواهرم دعا کنید ان شاء الله همه جوانا خوشبخت بشن خواهرمنم همینطور الان خواستگار زیاد داره اما ب ...

ان شاءالله که خوشبخته خوشبخت بشه با یه جوان شایسته. 

خودمم مجردم البته 😊 سنمم بالا رفته 😑

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ان شاءالله که خوشبخته خوشبخت بشه با یه جوان شایسته.  خودمم مجردم البته 😊 سنمم بالا رفته 😑

نماز استغاثه حضرت زهرا بخون و فردا پنجشنبه نماز امام جواد البته خواهرمنم میخواد بخونه که اگه خوبن قسمت بشه

الهم عجل لولیک الفرج