سلام ...بیاین بگین من چه کار کنم
تو سایت زیاد تاپیک در مورد مشکلاتم نمیزنم
ولی واقعا امشب خیلیدلم پره ،که چرا باید یه آدم حسود میمون صفت باشه و تمام برنامه هامو بهم بزنه
دوستان من رشتم تجربی بوده ،عاشق پزشکی دو سال پشت کنکور بودم ولی بی فایده ،دیگه رفتم یه رشته ای دیگه تو پیام نور ،طاقت پشت کنکور موندن رو نداشتم از لحاظ روحی خیلی تحت فشار بودم اومدم دانشگاه که در کنارش بخونم برای کنکور ، واقعا هم چند ماهیه شروع کردم خوندم اونم با مشاور ،تابستون عالی بود خوندنم ،میدونید ماجرا چیه ،ماجرا اینه یکی از اقوام نزدیک ما که جفتمون هم هست ،هرکاری من میکنم انجام میده ،لباس میخرم میره عینشو میخره،کفش میگیرم همینطور ،کلاس میرم اونم میاد ،گواهینامه گرفتم اونم اومد،تموم این سالها مثل من رفتار کرد حرفی نزدم ،تا شد رفتم دانشگاه بعد از ۱۲سال متاهلی اونم افتاد یادش بیاد دانشگاه ،دقیقا اومد دانشگاه من و رشته من ،حالا این اومده نه میتونم واحد زیاد بردارم سنگین میشه نمیتونم برا کنکور بخونم ،نه میتونم واحد کم بردارم چون این مزاحم جلومیوفته😑 اومده با من رقابت کردن
اگه میدونستم این میمون میخواد اینم تقلید کنه نمیرفتم دانشگاه ،همون پشت کنکور میموندم 😞😞
چکار کنم نمیتونم از دانشگاه هم انصراف بدم . خانوادم نمیدونن میخوا کنکور بدم ،اونا میگن لیسانس گرفتی آزمون شرکت کن 😞این میمون هم به هوای رقابت و استخدامی اومده 😑تمام برنامه هامو بهم ریخته
چکار کنم از بس فکر میکنم 😑😑😑هر شب سردردم